Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mecha Kha vs gifty ?

Ni0sz3K

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam do Was pytanie, co byście zrobili.

Kupować Mecha Kha Zixa

B) wymienić się z kolegami prezentami

Czy może czekać na skin do syndry + syndra

Lubię grać kazikiem w jungli i nawet mi to wychodzi, ale korcą mnie te dwa prezenty <3

Opublikowano

Ja ze bardzo dobrze gram Kazikiem kupilbym do niego skina ;) . Mi sie ten skin bardzo podoba. Syndra tez jest bardzo dobra ale wiekszosc osob bedzie ze masz BoLa bo to taka BOLOwa postac.

Opublikowano

Jesli chcesz skina do khazixa to bierz, gifty sa zbyt zalezne od farta, kupilem 5 na raz i ani jeden nie byl do postaci ktora chocbym gral, poza ty wszystkie byly brzydkie.

Opublikowano

Jak dobrze grasz Kha to kup skina do kha ;) Ale on jest często banowany na rankedach, jak gram rankeda to zawsze go banują.

Jeżeli nie umiesz dobrze grać Syndrą to nie polecam kupna skina, pokażesz jak nie pójdzie Ci w grze pokażesz tylko jaki masz gruby portfel a nie jakie masz  zdolności.

Słowo ‘Bóg’ jest dla mnie niczym więcej niż wyrazem i wytworem ludzkiej słabości, a Biblia zbiorem dostojnych, ale jednak prymitywnych, legend, które są ponadto dość dziecinne. Żadna interpretacja, niezależnie od tego jak subtelna, nie może (dla mnie) tego zmienić.Albert Einstein

Opublikowano

Na twoim miejscu kupiłbym Skina jak ogarniasz i przyjemnie Ci się nim gra.

gfVIfwk.png

Pomocnik
Opublikowano

Nie polecam tych pieprzonych prezentow, bo wczoraj dostalem kayle bez helmu, blitzcrank boxer- GG

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...