Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czy graliście na takim serwerze?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chce zrobic taki serwer z 10 slotowami i pluginem powiekszającymi slotami nie wiem czy mi sie opłacało survival+gildie i Skrypty Autorskie i tp Pisac

Opublikowano

Ile masz ramu na te 10s.

Jak użyjesz pluginu który będzie dawał więcej slotów może lagować.

Opłacać to może i by się opłacało.

Opublikowano

nie bedzie lagów juz probowałem i dzialało smigało pięknie dałem 100 slotow i smigało piszcie kto bendzie grał

Jak wbiłeś sam to rozumiem. Ale jak wbije te 100 osób to nic nie będzie można zrobić będą takie LAGI.

Opublikowano

Jeżeli masz zamiar mieć te 10 slotow no to okey ale jezeli masz slabego kompa to sie nie oplaca poniewaz innym bedzie strasznie lagowac ...

Jeżeli zrobisz tego serwa to napisz moze zagram :P

Tylko Ja Wiem , Co Jest Dla Mnie Najlepsze !

Opublikowano

mam dobrego windows 8 i tp 100 osub nie wejdzie chyba nie ma bata jak na 20 slotowym moim chce wbic 10 16 start w piatek :P

Opublikowano

BOŻE NIE !

Widzisz i nie grzmisz...

Autorskie Skrypty to już przeżytek ...

Nikt Ci na ten serwer nie wbije.

Ogarnij Ortografie.

Nie rób serwera, oszczędzisz tylko oczy osobą które będą widzieli twoją prezentację na mpc :)

Samemu nie rób serwer bo ci padnie po kilku dniach ( z resztą po twojej ojtogjafi i te 100 slotuw to masakra...)

Napisz jeszcze że masz autorskie Gildie z neta to zachęcisz graczy i będziesz MIOŁ ICH Z 300 ZOBACZYSZ !

Opublikowano

Nie zagram i tobie nie polecam nawet robic i tracic czas..

Pewnie postawisz na miech i potem upadnie.

Takie samych serwow jest masa potrzeba ci czegos nowego

Opublikowano

Autorskie pluginy i skrypty i te marne 10 slotów to zdecydowanie za mało. Będą lagi.

I ja osobiście jeżeli miałby wszystko okey, spełniał moje wymagania to z pewnością bym zagrał. Mimo to, że takich serwerów jest masa to są robione one przez dzieci i nie mają nic pojęcia o robieniu serwerów. Jeżeli ty umiesz i masz motywację, jestem za :)

50  -  100   200  -  300  -  400  -  500  -  600  -  700  -  800  -   900  -   1000

Opublikowano

Mógłbyś zrobić serwer PvP Zamiast Survival+Frakcje.

Bo jeżeli chcesz serwer survival+frakcje musisz mieć 30/40 slotów. lub nawet 20/25

Pozdrawiam.

Co zrobisz? nic nie zrobisz!

xu7iWe.png.pagespeed.ic.Hq5547lA_u.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...