Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Skrypt na anty reklamę.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy można coś z tym zrobić żeby nie wywalało z serwera tylko jak ktoś reklamuje jakiś serwer pisało <REKLAMA>

on chat:

message contains "192" or ".pl" or ".tk" or "s1" or "s2" or "s3" or "s4" or "csrv" or ".pl":

kick player due to "&7Zostales wyrzucony za reklame innego serwera."    

wait 1 second

Jeżeli odpowiadasz na moją odpowiedź użyj opcji "Cytuj" lub oznacz mnie w poście @adam23450

Opublikowano
on chat:

if message contains "gomc" or "fhost" or "server" or "csrv" or "skkf" or "mchc" or "host" or "ownserver" or "serwer" or "www" or " net " or "mysg" or "zapraszam na serwer":

if player has permissions "twoja.permissja":

stop

else:

cancel event

send "Oj, nie! :D "
Opublikowano
on chat:

message contains "192" or ".pl" or ".tk" or "s1" or "s2" or "s3" or "s4" or "csrv" or ".pl":

replace all "192" or ".pl" or ".tk" or "s1" or "s2" or "s3" or "s4" or "csrv" or ".pl": with "" in the message

log "%player%: %message%" to "Reklama" #Jest to w folderze /plugins/skript/logs/reklama.txt

send " &cWykryto reklame serwera, akcja zostala zapisana do pliku."

Opublikowano

on chat:
        if message contains "gomc" or "fhost" or "server" or "csrv" or "skkf" or "mchc" or "host" or "ownserver" or "serwer" or "www" or " net " or "mysg" or "zapraszam na serwer":
                if player has permissions "twoja.permissja":
                        stop
                else:
                        cancel event
                        send "Oj, nie! :D "

Nie dział jak gracz wpisuje zapraszamy na serwer to nic

Jeżeli odpowiadasz na moją odpowiedź użyj opcji "Cytuj" lub oznacz mnie w poście @adam23450

Opublikowano

Wytabaowałeś?

Tak

Opublikowano

Testujesz na sobie? (masz '*'?)

Ale ja nie umiem to pomusz

Opublikowano

mam op przeładowałem skrypt z 10 razy i mam op jak zdejmę to nic

Opublikowano
on chat:

cancel event

send "Oj, nie!  :D "

Wytabuj...

Opublikowano

on chat:
                   cancel event
                   send "Oj, nie!  :D "
Wytabuj...

ok działa a czy da rade żeby na czacie nie danej osobie pisało tylko głównie na serwerze <REKLAMA>

Opublikowano

on chat:

cancel event

broadcast "<REKLAMA>"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...