Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Spadek z gold V.

NestQ15

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, wbiłem sobie 2 dni temu gold V. Wczoraj wygrałem 2 mecze i 2 lose. W sumie byłem na plus 12 punktów. Teraz przegrałem i boję się o spadek do s1.. Czy mogę spaść teraz?

Opublikowano

Wszystko zależy do twojego mmr. Możesz to sprawdzić na op.gg, jeśli mmr jest w porządku nie powinieneś spaść.

Savves_eune_121_1_logo.png

Opublikowano

Żeby spaść do silvera I, Twoje MMR musiałoby zjechać w dół o całą ligę (silver V) - a trudno, żeby tak się stało, jak się raz czy dwa przegra. Graj sobie spokojnie :P

Opublikowano

Ok, dzięki za szybką odpowiedź. Jeżeli musi spaść o całą ligę to znaczy, że może do końca sezonu się jakoś utrzymam w tym goldzie xD Temat do zamknięcia .

Opublikowano

przegralem 8 rankow pod rzad i nie spadlem, a nawet zadnego info o mozliwym spadku nie dostalem ;d wiec spokojnie.

Opublikowano

przegralem 8 rankow pod rzad i nie spadlem, a nawet zadnego info o mozliwym spadku nie dostalem ;d wiec spokojnie.

Informacji o tym ze zostaniesz przeniesiony do nizszej dywizji nikt nie otrzymuje.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...