Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam Teamu do Serwera Metin2 (Piszcie realne oferty)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

<

-

--

-

-

-

---

-

-

--

--

--

-

-

-

-                                                                       REKLAMA!

-

-

--

-

-

-

--

-

-

--

-

-

-

>

Witam,

Jako, iż postanowiłem zrobić serwer (Pliki Schttset) szukam teamu, który będzie dojrzały  i nie będzie odpier*** za przeproszeniem. Nie koniecznie 18+, ale miło by było widzieć takie osoby.

Ja zajmuje się: Technik/Quester, wiadomo jakie mam zadania  :]

Poszukiwani:

- [2/2]2 Technik, do ew. pomocy. - Pomoc w dodawaniu czegoś, usuwaniu bugów, sprawdzaniu bugów, pomocy graczom (ew. zastąpienia mnie, jak nie będzie mnie przez dłuższy czas).

- Quester - Pisanie questów, Modernizowanie gry + napisanie ciekawej fabuły (ew. jak mnie nie będzie lub nie będę miał czasu).

- Grafika, który wykona niezbędną grafikę - Tworzenie skromnej/ładnej grafiki, nie za ubogiej ale też by nie było nawalone na "kartkę". Wykonanie prezentacji,zapowiedzi elementów wstępnych.

- [1/1] Clientmastera -  Zajmie się patcherem, oraz klientem wizualnie jak i technicznie + dodawanie tego co powiem ja + drugi technik/ew. naradzimy się.

- Inwestora - Zainwestuje w Nas, nie majątek ale też by maszyna nie była słaba. Do wydatku : VPS do 50zł na zrobienie plików (do 2tyg.), Hosting pod stronę + domenę .pl/.com/.eu itp./ Serwer VPS pod forum. Serwer Dedykowany cena do ustalenia oraz zawartość maszyny/ Inne w celu nagłym, drobne wydatki.

Webmaster - Wykona ładną stronę, nie liczę na olbrzymie góry itd. Skromna strona pod serwer.

[2/1]ForumMaster - Wykona forum, na VPS, którego zakupi inwestor.

Jeżeli jesteś zainteresowany, i zaciekawiła Cię propozycja współpracy PISZ! na GG.

Zanim się zdecydujesz przeczytaj ten komunikat!

Niektóre funkcje z wyżej wymienionych posiadają tylko rangę na swojej "posesji" tj. Forum - Ranga na forum, Webmaster - % z IS itd. W celu dalszych ustaleń proszę pisać na GG. Jeżeli masz zamiar coś zrobić, ale nie potrafisz nawet nie pisz. Nie szukam amatorów, a zdecydowanych ludzi posiadających umiejętności. Masz mniej niż 15lat? Masz szansę wejść do teamu, nie zyskując z tego %, ani nawet rangi w grze. Masz zamiar porzucić projekt w trakcie robót? NIE PISZ!

Kontakt:

- GG:46245962

- Wiadomość PW!

14960923606106021851_thumb.jpg

[*] Buy 15.05.2002r. - Rip 29.10.2006r. [*]

Mój szczurek :(

Opublikowano

Oferta nadal aktualna !

*Znaleziony jeden technik.

Opublikowano

Polecam!

"Zdrowy rozsądek jest zbiorem uprzedzeń nabywanych w wieku lat osiemnastu."
"Jedyną pewną metodą unikania porażek jest nie mieć żadnych nowych pomysłów"

Opublikowano

@Up. Tak :]

@OFERTY DOTYCZĄCE JAKICHKOLWIEK REKLAM PROSZĘ PISAĆ NA GADU-GADU.

Opublikowano

Jeśli chodzi o Łysego to oczywiście polecam. 

I miło się z nim pracuje. 

1356027733523041.png

"Ashes to ashes and dust to dust"

Oto nowa historia zwykłego człowieka:

Members====>???====>???====>???

Opublikowano

Wiesz,napisałeś że poszukujesz praktycznie wszystkich potrzebnych osób do stawiana serwera,techników client masterów itp..a ty czym sie zajmujesz można wiedzieć?

Opublikowano

Wiesz,napisałeś że poszukujesz praktycznie wszystkich potrzebnych osób do stawiana serwera,techników client masterów itp..a ty czym sie zajmujesz można wiedzieć?

Jakbyś umiał czytać, to ja jestem głównym technikiem, który robi przy serwerze. Drugi technik ma mi pomagać, bo 5rzeczy na raz nie będę w stanie zrobić.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...