Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mrucznik RP - jak zarobić?

Zapigoj

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No właśnie, jak mam tam zarobić. Mam odsetkowca (okazja za 550k systemowo), cheetaha i 500k w banku. Problem jest taki - jak zarobić? Może jakieś bugi? Jestem w San News więc wozić matsów niestety nie mogę. Chętnie bym dorobił sobie do 10kk bo będę miał po 30k przy każdym PD z odsetek. A już tak super, super to by było dobić 33kk i lecieć po 100k z odsetek. Tylko jak szybko się dorobić? 

Opublikowano

Ja ma KP i leci szybko. Ale do rzeczy. Możesz przekręty na matsach robić. Znam kolesia co dobrze RP na tym ogarniał i w jeden dzień ze 100k zrobił sobie 50kk. Więc wiesz. Wozić ich nie musisz po prostu spróbuj je sprzedawać pod przysięgą OOC( Ona chroni tylko przed tym, że nie wyjdziesz z servera itp) ale jak grasz dalej RP i koleś ci na /do nie sprawdzi walizki/torby czy czego tam. To możesz napisać /me Rzuca walizke na ziemie w stronę kogoś tam kogoś tam. /do Podnosi? On tam podniesie itp. A ty na do piszesz /do W walizce papierki. I jesteś kryty bo on na "do" nie sprawdził zawartości walizki : D

Opublikowano

Tak jak kolega wyżej napisał. Możesz również spróbować zagrać w kasynie, tutaj jednak jest problem ponieważ możesz stracić pieniądze. Przy odrobinie szczęścia tym sposobem można bardzo dużo zarobić. Kolejnym sposobem jest po prostu wyłapywanie okazji, kup jakiś tani domek sprzedaj drożej no i masz zysk. Dalej, możesz odejść z San News i zagrać przykładowo w Hitman Agency (czasami kontrakty tam wynoszą powyżej 100 milionów - to dużo). Sposobem bardziej brudnym jest kupno pieniędzy IC za pieniądze OOC. Tutaj jednak możesz zostać zbanowany chyba że dobrze kombinujesz i znasz się na rzeczy - wtedy jesteś nie do wykrycia. Możesz również pożyczyć od znajomego przykładowo 90 milionów, kupić Konto Premium i jakiś tani domek i nabijać sobie po prostu odsetkami (0,05% przy każdym PayDayu czyli co godzinę). 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...