Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Tagi gildi na czacie!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak ustawić tagi gildi na czacie bo mam tylko coś takiego.

GildiaRosek i tyle a ja chce [GILDIA]Rosek

co zrobić zeby tak było proszę o pomoc

Opublikowano

No ja nie mogę z takimi ludzmi... nie dość że zły dział to jeszcze nie napisał jaki plugin na gildie...

Opublikowano

Hhahahahahaahahahahahahaaha

Proszę o zamknięcie tematu, nie dość ze w temacie fusherki jest 1000000000 razy napisane że to gówno to jeszcze proszą o poprawe.. -,-

Inaczej.

Nikt ci nie pomoże bo nikomu się nie chce importować tego gówna i poprawiać błędów. Plugin jest niedopracowany ! NIE JEST DO UŻYTKU ! JEST DO USUNIĘCIA :D

Opublikowano

Wgraj sb UC2, jest plugin gotowiec wystarczy wgrac do plugins i edytowac sb NameTag ...

Opublikowano

Hhahahahahaahahahahahahaaha

Proszę o zamknięcie tematu, nie dość ze w temacie fusherki jest 1000000000 razy napisane że to gówno to jeszcze proszą o poprawe.. -,-

Inaczej.

Nikt ci nie pomoże bo nikomu się nie chce importować tego gówna i poprawiać błędów. Plugin jest niedopracowany ! NIE JEST DO UŻYTKU ! JEST DO USUNIĘCIA :D

Widać, że lubisz hejtować innych. Ja ci powiem tyle jak jesteś taki kozak to zrób lepszy plugin to zobaczymy no chyba, że nie umiesz i będę znowu miał z ciebie "bekę" haha. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...