Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Microsoft Flight Symulator

SPAT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Microsoft Flight Symulator 2004/X

Witam dziś opisze w/w symulatora. Moim zdaniem to jeden z najbardziej realnych symulatorów jakie kiedykolwiek wyszły sam spędziłem setki godzin przy nim bawiąc się w prawidzwego pilota samolotu pasażerskiego, wojskowego czy helikoptera.System w tej grze jest na prawdę bardzo realistyczny możemy odzwierciedlić prawdziwe warunki które panują w realnym kokpicie:) Wszystkie systemy lokalizacyjne, nawigacyjne, mechaniczne są takie jak na prawdę. Dla przykładu można wpaść samolotem w przeciągnięcie i zachowanie jak i alarmy samolotu są takie same. Ten symulator jest dla osób które mają dużo zainteresowania jak i czasu. Możemy lecieć z dowolnego lotniska do portu który nam sie podoba który nas interesuje. Oczywiście gre można przyspieszyć jednak cała frajda jest w tym ze siedzisz te 3 godziny przed monitorem i pilnujesz samolotu.Grafika jest bardzo urozmaicona jednak dodatkowym bonusem jest bardzo duża ilość samolotów scenerii do pobrania na prawdę można poczuć się jak prawdziwy pilot słysząc ryk silników. No nic to chyba było by wszystko teraz zamieszcze ss i filmik który zrobiłem lata temu :)

microsoft-flight-simulator-2004-screensh

1211533112_61_FT0_fsplanet_com_fsx_33s.j

84582_1230073738_4dac_p.jpeg

Na tym filmie lądowanie mi zbytnio nie wyszło wtedy były poczatki mojej przygody z systemem ILS :)

1385378412-U477327.png

By Miyoshi

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...