Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Pandora - Serwer Atreya

Mizune

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Brzydkie ,chuj**** jaka nazwa rpg ?

Czasami trzeba ludziom wytłumaczyć gdzie jest ich miejsce.

Opublikowano

Brzydkie ,chuj**** jaka nazwa rpg ?

Ty zapewne też jesteś brzydkim grubym hejterem, acz kolwiek Cię nie wyzywamy także może spróbuj nabrać przykładu?

0VPaRnd.png

Opublikowano

To białe drzewo na pierwszym ss-ie trochę po oczach biję :P

*ODDAM TROCHĘ RZECZY METIN2 WIĘCEJ W OPISIE*

Opublikowano

Ponieważ to drzewo życia, które w samej grze się świeci i wylatują z niego równie jasne nasiona. (Jeśli oglądałeś film "Avatar", na pewno będziesz wiedział o co chodzi.)

0VPaRnd.png

Opublikowano

Przepiękne :) Na serwerze zagram na 100%, chociażby tylko po to, by popatrzeć na ten magiczny klimat. No, jak na moje brak słów. Idealnie trafiliście w mój gust, jeśli chodzi o wygląd światów w grach MMO.

hehe, nie wiem czemu, ale kojarzy mi się to ze światem Avatara :)

Edit:

Ponieważ to drzewo życia, które w samej grze się świeci i wylatują z niego równie jasne nasiona. (Jeśli oglądałeś film "Avatar", na pewno będziesz wiedział o co chodzi.)

Hehe, no teraz przeczytałam ten post. Mowie, świat Avatara, a to drzewko to Eiwa, czy jak to tam się pisało :P

Opublikowano

Deeemetri wrzuć więcej screenów bo tutaj mało widzę xD prócz drzew

Jak coś chcesz od Demetriego to napisz do niego na gg, tutaj Ci Demetri nic nie wrzuci bo nie jest w team.

Zajebiście to wygląda lecz jak dla mnie jest trochę za gęsto.

Gęsto jest tylko w miejscach do zwiedzania, nie ma problemu z poruszaniem się, biciem bosa czy coś bo jest zostawione specjalne miejsce na takie rzeczy. :P

Tylko się postarajcie od strony technicznej. Bo będzie 2 resthea.

Staramy się codziennie po 16h+ ^^

0LsM05U.png

Opublikowano

Jak coś chcesz od Demetriego to napisz do niego na gg, tutaj Ci Demetri nic nie wrzuci bo nie jest w team.

Gęsto jest tylko w miejscach do zwiedzania, nie ma problemu z poruszaniem się, biciem bosa czy coś bo jest zostawione specjalne miejsce na takie rzeczy. :P

Staramy się codziennie po 16h+ ^^

Myślicie może nad nagraniem filmu z nowych map?

Chciałbym je zobaczyć w całości.

"Lepiej umrzeć stojąc, niż żyć na kolanach"

https://www.twitch.tv/belgijskamalina   Taki tam stream :P

Opublikowano

Myślicie może nad nagraniem filmu z nowych map?

Chciałbym je zobaczyć w całości.

Narazie nie, filmy zostaną nagrane dopiero gdy napiszemy questy itd.

0VPaRnd.png

Opublikowano

Gratki dla osoby która robiła tekstury do drzew, wyglądają świetnie ;)

Ale mam jedno zastrzeżenie, miejsce w którym powinna być alpha w obiektach mogłeś zamalować, bo wszystko jest wręcz idealne tylko to deeelikatnie szpeci.

exoriansygnaturahru0p.png

Opublikowano

Ale mam jedno zastrzeżenie, miejsce w którym powinna być alpha w obiektach mogłeś zamalować, bo wszystko jest wręcz idealne tylko to deeelikatnie szpeci.

To jest tak zrobione, tam nie powinno być alfy.

0VPaRnd.png

Opublikowano

Za bardzo nie rozumiem tej wypowiedzi. Przecież kanał alpha odpowiada za przezroczystość. Ja osobiście nie widzę na tych obiektach alphy, więc podejrzewam, że były robione w RGB, a nie RGBA, co automatycznie usunęło lub zakolorowało obszar, który teoretycznie powinien mieć jakiś % przezroczystości.

Dałeś też ss'a w ostatnim poście, ale ja na nim nie widzę niczego dziwnego...

Topic@ Ja dopiero teraz zauważyłam na ostatnim ss'ie są te małe duszki co były w Avatarze. Takie białe. Czy one są dodane graficznie do screena, czy faktycznie będą w grze? :) A jeśli tak, to czy będą animowane?

Opublikowano

Za bardzo nie rozumiem tej wypowiedzi. Przecież kanał alpha odpowiada za przezroczystość. Ja osobiście nie widzę na tych obiektach alphy, więc podejrzewam, że były robione w RGB, a nie RGBA, co automatycznie usunęło lub zakolorowało obszar, który teoretycznie powinien mieć jakiś % przezroczystości.

Dałeś też ss'a w ostatnim poście, ale ja na nim nie widzę niczego dziwnego...

Topic@ Ja dopiero teraz zauważyłam na ostatnim ss'ie są te małe duszki co były w Avatarze. Takie białe. Czy one są dodane graficznie do screena, czy faktycznie będą w grze? :) A jeśli tak, to czy będą animowane?

Są dodane jako ruchomy efekt w grze. :P

Super to wszytko wygląda :P

Oczywiscie zagram ale nie radziłbym sie nastawiać na długie granie, przy dobrych wiatrach miesiac, moze nawet nie i padnie ;pp

Idź do TVN, może Ci dadzą pracę w programie Arkadia magii.

0LsM05U.png

Opublikowano

Według mnie szpetne jak w ogóle wystartuje już widzę : zrobi ktoś łatkę żeby mi nie cieło? Lagi to będzie temat główny ( już ktoś kiedyś dodał "zajefajne mega moby" które po paru dniach trzeba bylo zamieniać na wilki bo cieło). Ponad 60 % graczy to bardzo młode osoby które na IS wydają sporo ale mają pcty za 300-500 zł z 2006 roku. SSy z innych map myślałem że jakaś mapka z Allice bo te domki to jak nic z gry tego typu.

Ale zobaczymy znając życie ktoś się postara żeby wam to nie wyszło bo zrobi się przy serwie zamieszanie tak jak było ostatnio z pewnym serwerem :)

Powodzenia panowie i w głębi serca mam nadzieję że w końcu komuś uda się zrobić ogarnięty serwer.

58057433.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...