Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak uzyskać więcej FPS?

Leo14

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pewien problem, mam komputer dla mnie spoko ale mam slaba karte graficzna a o procesork. Nie mowie Jeat to intel core duo inside czy jskos tak, karta jest bardzo slaba, na optifine ultra na serwie mam max, 20fpa czy jest coś co powiększy fps'y do 100 moze antywirusa odinstalowac?

Opublikowano

może naucz sie używać opcji szukaj. takich tematów było tysiące ....

Jeżeli ci pomogłem kliknij : "LUBIĘ TO". Jeżeli uważasz że temat jest rozwiązany kliknij : "Oznacz jako rozwiązany".

Opublikowano

Szukam skryptu pluginy nie wiem czego żeby po prostu zwiększyło fps jakoś do 100 fps mam po 15 na serwerach na OptiFinie!

Opublikowano

w ustawieniach komutera ?

Jeżeli ci pomogłem kliknij : "LUBIĘ TO". Jeżeli uważasz że temat jest rozwiązany kliknij : "Oznacz jako rozwiązany".

Opublikowano

Szukam skryptu pluginy nie wiem czego żeby po prostu zwiększyło fps jakoś do 100 fps mam po 15 na serwerach na OptiFinie!

...

skrypt albo plugin do .minecraft BRAWO DLA TEGO PANA !!!!!!!!

@tyop

moze tak powiesz jaka grafa ???

ale no tak zapomnialem wszyscy tu sa jasnowidzami i wiedza co kto ma w kompie ...

Opublikowano

Proszę pana, pan nienormalny? Nie da rady zmienić fizycznych możliwości komputera ;> . Są jedynie "wspomagacze" typu: game booster 3, optifine i zmiana opcji minecraft'a

Opublikowano

Pobralem Razor Game Booster, Optifine Ultra mam, a opcje mam takie jak uwazam za dobre dla mnie, nie chce miec renderowania na 1 chunk... Czy jezeli kupie np. Lepsza karte bedzie wiecej fps czy moze procesor co polecacie w rakim razie?

Opublikowano

Kupic Karte graficzna i lepsza plyte glowna i po problemie... Nie ma czegos takiego jak przyspieszacz itp...

Po jakiego wała mu lepsza płyta główna? Zacznijmy od tego, że prawdopodobnie nie ma w ogóle karty graficznej, tylko gra na integrze.

@top

Nic więcej nie zrobisz. Nie ma magicznego programu zwiększającego fpsy o 500%.

Opublikowano

Ludzkie oko potrafi dostrzec 30 FPS'ów, więc nie ma sensu doprowadzać Minecrafta do 100 FPS'ów. Pobierz OptiFine i pogrzeb w ustawieniach tak, aby osiągnąć 30-40 FPS.

Opublikowano

1. Przetłumacz bełkot.

2. Dojeb ramu.

3. Wymień procesor na jakiś kozacki.

4. Zmień płytę główną na mającą kilka slotów na kartę.

5. Odpal grę.

6. 10000000000000000000000000000000000000 FPS online !

3d10a40e96e20.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...