Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Game Master Panel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wie ktoś jak dodać itemy przez gamemasterpanel bambuska na swoim serwerze na plikach by terenzo eq tzw navi?

Za duża sygnatura.

Opublikowano

W całej paczce masz jeszcze plik "cfg" wpisujesz swoje dane zatwierdzasz i tyle.

Później odpalasz panel i przechodzisz do odpowiedniej zakładki.

Odświeżasz z 2/3 razy , wybierasz item bony itp.... i tyle :D

3201528209.png
Opublikowano

no to to wiem tyle ze nie chce dodac itemu pisze fail czy jakos tak juz nie pamietam dokladnie bo terenzo ma chyba zablokowane dodawanie itemow i wlasnie chce sie dowiedziec jak to odblokowac

Za duża sygnatura.

Opublikowano

no to to wiem tyle ze nie chce dodac itemu pisze fail czy jakos tak juz nie pamietam dokladnie bo terenzo ma chyba zablokowane dodawanie itemow i wlasnie chce sie dowiedziec jak to odblokowac

Wybierz, gdzie ma Ci "dostarczyć" item i uzupełnij wszystkie potrzebne pola (upewnij się przedtem, że panel działa na Twoim serwerze [poprawna konfiguracja]).

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

no jak daje odśwież to normalnie wszystko pokazuje wybieram tez item daje dodaj i pisze "fail" 

Za duża sygnatura.

Opublikowano

Wejdź na naszego FanPage'a i daj lajka, śledź nas na bieżąco!

Nowy serwer metin2, już wkrótce !

Link w profilu :)

Opublikowano

w tym ort wszystko wybieram i dalej ten sam błąd 

a w panelu II mam też błąd ale inny już gdy chce odświeżyć listę przedmiotów wyskakuje okienko "wystąpił błąd" 

Za duża sygnatura.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...