Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy serwer testowy nadal działa?

eXciting

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam czy ten serwer testowy nadal działa ? chciałbym sprawdzić kilka czołgów.

@Edit w sumie znalazłem coś na googlach ale jak się zalogować później do klienta? passami normalnie z normalnego WoT-a?

battles,proportional,340,200,6225877d2ed23f520fbebcba3d674148.png

Opublikowano

Witam czy ten serwer testowy nadal działa ? chciałbym sprawdzić kilka czołgów.

@Edit w sumie znalazłem coś na googlach ale jak się zalogować później do klienta? passami normalnie z normalnego WoT-a?

Tak, serwer testowy działa i logujesz się normalnymi danymi jakie masz do ,,zwykłego" wota.

Opublikowano

Jedynie rano sa restarty po parenascie minut. Tak to caly czas on. Ale podobno za 5 dni czyli 15. bedzie wprowadzany 9.0.

Opublikowano

Like.l w jakich godzinach jest on/off ?

Cały czas, rano są tylko restarty i na tym koniec. Serwer zostajnie zamknięty 14/15 kwietnia.

Opublikowano

Aa i kiedy znów będzie otwarty? To wiadome? Jak to sprawdzac. kurde mam wersje v 0.9.0 common test #637 i loguje sie i wylatuje cos takigo connection error: acces to the game using your adress ip is temporaily limited.

Opublikowano

Mam pytanko będzie się dało wbić coś koło godz. 12-13 bez "super" kolejki? Co do kolegi @Up to będzie otwarty jak zrobia kolejny test a jak się nie mylę 9.0 to już jest ostatni ale nie jestem pewny. Czyli na oko otworzą dopiero na 9.1 a to pewnie z parę miesięcy? Lekki off ale szkoda mi nowego tematu robić :)

Opublikowano

Aa i kiedy znów będzie otwarty? To wiadome? Jak to sprawdzac. kurde mam wersje v 0.9.0 common test #637 i loguje sie i wylatuje cos takigo connection error: acces to the game using your adress ip is temporaily limited.

Spamuj ciągle enterem dopóki nie wejdziesz - mi pomogło lub zaloguj się na inne konto.

Opublikowano

chyba, że coś złego ściągnąłem ? Wam też wywala taki błąd?

@edit

Tylko, że  w wyborze serwera mam tylko to WoT common Test a na youtube niektórzy mają do wyboru 2 serwery ;O

Opublikowano

chyba, że coś złego ściągnąłem ? Wam też wywala taki błąd?

Dobrego ściągnąłeś, bo ja mam to samo. Trzeba poczekać albo spamować enterem.

• 8 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...