Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Banowanie Xbox 360

cybuszek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

To moj  pierwszy post .Mam Xbox 360 z przerobka 3.0 i mam zamiar kupic sobie cs:GO,lecz boje sie o bana.Czytalem ze od 2009 Microsoft nie daje banow,ale jak pytalem sie ludzi z microsoftu(xbox live) to mowia ze mozna dostac.Powie mi ktos,kto ma racje?Powie mi ktos czy moje spekulacje sa dobre?

1.Jesli bede gral gry kupione na dysk nie dostane bana

2..Jesli kupie oryginalna gre to tez(bo microsoft sprawdza wersje gry a nie naped)

Musze miec 100% pewnosci czy moge ciagle grac przez internet,bo wtedy bym kupil live na 3-12 miesiecy i pare gier.Dziekuje

Opublikowano

Witam,

To moj  pierwszy post .Mam Xbox 360 z przerobka 3.0 i mam zamiar kupic sobie cs:GO,lecz boje sie o bana.Czytalem ze od 2009 Microsoft nie daje banow,ale jak pytalem sie ludzi z microsoftu(xbox live) to mowia ze mozna dostac.Powie mi ktos,kto ma racje?Powie mi ktos czy moje spekulacje sa dobre?

1.Jesli bede gral gry kupione na dysk nie dostane bana

2..Jesli kupie oryginalna gre to tez(bo microsoft sprawdza wersje gry a nie naped)

Musze miec 100% pewnosci czy moge ciagle grac przez internet,bo wtedy bym kupil live na 3-12 miesiecy i pare gier.Dziekuje

Skoro masz przeróbkę to nie kupuj gier bez sensu  :) Na LT 3.0 ryzyko bana jest minimalne ! Praktycznie wcale. Gram od 2 lat i nic. To prawda od 2009 bany nie lecą.

Opublikowano

A tak czysto teoretycznie.Bo juz wiem ze gry z marketu sciagaja sie na konto i wraz z banem przepadaja,a jak bym kupil w sklepie gre i bym mial to szczescie i dostal bana to na gre czy tylko na konto,i zakladam nowe i znowu moge grac przez liva?

Opublikowano

Na TPB masz CS GO i mozesz wypalic na plycie, bo polaczki wszystko zrobia. :D

Jesli dostaniesz bana to na cala konsole, juz nigdy nie polaczysz sie z live, przepadnie cale konto wraz z grami.

Opublikowano

CS:GO nie wypalisz na płycie, ponieważ jest to gra Arcade, jedyny sposób to kupienie jej w markecie.

Nikt Ci nie powie, kiedy i za co dostaniesz bana, ja osobiście 3 lata gram na live już bezpiecznie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...