Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy kupić Super Pershing

Ziółko.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jeżeli pod tematem mają się znaleźć odpowiedzi typu:

Kup T34 więcej zarobisz! Darujcie sobie :) Wypiszcie mi wady i zalety tego czolgu na CT gra mi się baardzo przyjemnie (chyba najlepszy czołg jakim grałem) Czy sprawdzi się na bitwach drużynowych? Ile zarabia na około 1500-2000k damage powiedzmy z 5 wystrzelonymi pociskami premium w przybliżeniu z góry dzięki :) 

Opublikowano

Bitwy drużynowe żeby wygrać trzeba mieć odpowiednie czołgi w ekipie, a SP tam się nie nadaje. Jest za wolny, kiepskie działo i teraz można go przebić w dolną płytę. 

Jeżeli nawet tym czołgiem grał na drużynowych to większość wystrzelonych pocisków byłoby złoto, wiec bez premium zarobił byś 20 - 30 tysięcy, a zwykłe pociski 60 tysięcy, lecz chyba przy pełnym teamie Francuzów.

Moim zdaniem nie warto się pakować w bagno i lepiej kup coś innego.

Opublikowano

Plusy? Osłona działa i kadłub na samum dziobie (idealnie złączenie płyt).

Minusy? Pancerz ogólnie, weakspoty wielkie jak stodoła, brak penetracji, brak mobilności, zasięg widzenia nie powala, camo to samo. Celność działa i DPM również.

SuperKupa to gówno. 1500dmg to 42-45k bez premki nie na czysto, a każdy pocisk to 5k. Odejmij sobie ~25k i 3k za sprzęt oraz 7k za naprawę... Jak naprawdę dobrze pójdzie to góra 10k zarobisz... A zacznijmy od tego, że strzelanie z golda na premtanku mija się z celem...

A na bitwach drużynowych to gówno tym bardziej. Tam gra się same mobilne czołgi które gobez problemu przebiją i objadą...

Opublikowano

SP nie jest wart swojej ceny. Może na 6t, z ograniczonym mm do 7 byłby dobry, ale nie na 8-9t. Shit jakich mało. Lepiej weź suke 122.

Opublikowano

Jestę upartę, chyba wezmę SP jak takie hejty lecą to może być dobry :X gra mi się nim kapitalnie miło i przyjemnie a chyba o to w tym wszystkim chodzi prawda? A co powiecie o Jadwidze 8.8? 

Opublikowano

Nie grałem nią, ale grałem zwykłą Jagodą. Płonie, wolno jeździ, brak camo, pancerz coś tam dinga, ale dolna płyta... Jedynym + tego czołgu jest op działko. No jeszcze "wiu rejndż", ale nie będziesz nim za spotera robić.

Edit: Przeglądam "zalety" na wiki 3/4 dotyczą lufy. Ale za to w czolgu premium najbardziej liczy się lufa, więc dlatego jest to najlepszy czolg premium.

Opublikowano

reload też jest OP... chyba wezmę SP Hallack wspominał o tym czołgu ... Według niego dobry ...

Tylko że hallack to fiolet i wystarczy mu te 150 peny (czy ile ten shit tam ma). Będziesz żałował tego zakupu.

Opublikowano

Tylko że hallack to fiolet i wystarczy mu te 150 peny (czy ile ten shit tam ma). Będziesz żałował tego zakupu.

Jestem przyzwyczajony do czołgów z niską peną ...

Opublikowano

Jestem przyzwyczajony do czołgów z niską peną ...

To weź lepiej iska-6, lub E-25.

Opublikowano

zarabia ok 50-60k ale na druzynki sie średnio nadaje ze wzgledu na słąba mobilność moam na nim przegrane przeszło 900 bitew wiec wiem co mówie 

@up e25 to bardzo specyficzny czołg i nie dla kazdego sie nadaje bo  np taki retard jak ja robi nim wyniki po 40k za bitwe tylko ... btw wot to gra gdzie liczy sie dmg na jeden strzał wiec lepiej kup sobie iska albo jakiegoś chinola jezeli niezalezy ci na kasie ew suczke

Opublikowano

ZioloPCTV słuchaj jak chcesz wywalić kasę w błoto to twoja decyzja, tak jak koledzy wcześniej pisali przed nerfem czołg idealny za tą cenę. Sam go posiadałem i użytkowałem, i spisywał się znakomicie ale gdy zostały znerfione atuty czołgu to wszystko upadło, więc radzę Ci się zastanowić nad stratą kasy i poczekać na jakieś kody uzbierać 8500 golda i kupić Jagodę 8.8 na  promocji. Mówisz, że hallack polecał- to się zgadza, ale przed nerfem, później sam go sprzedał bo jak sam powiedział: to co zrobili z tym tankiem było niedopuszczalne. Podsumowując: za tą kasę nie warto, słabe zarobki 20k przy bdb bitwie, ogromne weakspoty , niska penetracja. Pozdrawiam.

Jeśli masz jakieś pytania odnośnie WOTa chętnie na nie odpowiem :)

Gram w: Left 4 dead 2, World of Tanks, War Thunder,Tibia(Azura)

Napisz może coś razem pogramy:)
Pomogłem daj + :)

Opublikowano

Jestę upartę, chyba wezmę SP jak takie hejty lecą to może być dobry :X gra mi się nim kapitalnie miło i przyjemnie a chyba o to w tym wszystkim chodzi prawda? A co powiecie o Jadwidze 8.8? 

NIe to nie jest hejt to są ostrzeżenia.

Czołg jest dla ludzi któży no ... jakby to powiedzeić ... no fiolet ...

Mój dowódca go ma , może nie jest najlepszym graczem ale znam go i wiem że te staty są nie słuszne .

Zarabia nim 30-40 k za bitwe z premką a ja z premką na T34 zarabiam 60-85k a mój znajomy na 8.8 ma 70-90 k jak widzisz wynik różne.

Ja po 30-40 k to naSU-122-44 zarabiam bez użycia golda.

Kup sobie wszystko tylko nie to .

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

Opublikowano

Szkoda że nie strzelam z golda... 

Test, a globalny WoT to jest coś innego i sam się przekonałem.

Na Teście graja same boty, wiec nie ma co się dziwić, że dobrze Ci idzie.

Opublikowano

Na teście grają głównie ruskie (ok 90%)
90% tych rusków gra jakby nie miało mózgu: wyjeżdżają bokiem, tyłem, nie topują czołgów (xD), czasami grają bez ammo, jadą w E 100 kamikadze rushem...
Sorry, ale nawet największe pomidory na EU nie grają tak jak przeciętny rusek...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...