Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem ze spakowaniem item_proto

kubakus111

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otóż mam taki problem, że po wypakowaniu item proto (używam file archivera Kamera) i nic w nim nie zrobieniu (czyt. wypakowanie i od razu spakowanie)  wszystko się robi jak należy, xml przechodzi normalnie w item proto (plik), lecz po edytowaniu np. ID broni z "11" nawet na tą samą liczbę "11" (czyli w sumie zrobieniu niczego) wyskakuje mi błąd

http://scr.hu/1tbm/6v68d

Jest to strasznie uciążliwe ponieważ nie mogę dodać żadnych itemów do klienta... Mam frameworka, próbowałem locale z starszej i nowszej wersji plików terenzo, lecz efekt jest ten sam.

Proszę o pomoc
Opublikowano

Mam na to sposób. Wydaje ci się że masz od kamera, jest to edytowany i starszy file archiver. Wejdź na stronę: metin2mod.tk, i stamtąd pobierz linka do "File archiver 2.3" nie mów że go masz, tylko zrób to co mówię. Na 100% zadziała, nie ma opcji.

logo8.png

Niedługo...

Opublikowano

też tak myślę co do 2 up odpowiedzi file archiver załatwi sprawe jeżeli nie to znak ,że pliczki są zakodowane i wtedy dupka :(

One hits,one hits runeyylo yea lets go bitches

Opublikowano

Polecam użycie "Inferno unpackera" prosty w obsłudze i dodatkowo nie psuje plików znajduje się on na stronie Kamera w zakłądce inne. Pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...