Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kiedyś będzie lepiej..

ZmkAg.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nareszcie po trzech nieudanych seriach za czwartą się udało. Zamierzam jeszcze bardziej piąć się w górę.

S3: Silver II

S4: B2 -> B1 -> S5

7bNuGKS.png

Dostawaliśmy ostro po dupie. W 29 minucie Shaco poszedł solo i zestealował barona po czym wygraliśmy TF i skończyliśmy grę.

Tutaj Seria z B2 do B1

b20cJJS.png

A tu z B1 do S5:

1EmkEme.png

jp8p35.png
Opublikowano

po co hydra i bortk?

Na Jaxie? No core itemy pod Full LS obowiązkowe. Jax z full life-steal buildem jest nie do ubicia to taka maszynka do carry'owania gier.

jp8p35.png
Opublikowano

Na Jaxie? No core itemy pod Full LS obowiązkowe. Jax z full life-steal buildem jest nie do ubicia to taka maszynka do carry'owania gier.

hydra core item ? na jaxie? o.O brązowe buildy się panoszą nawet na mpc D:

Masz problem z NosTale, Metinem bądź z robieniem for ? pisz do mnie, z chęcią Ci pomogę ;)

Opublikowano

Wut da FuQ. Hydra na jaxa i ten hextech.. :D No nie wiem, nie wiem. Nigdy czegoś takiego nie widziałem. I raczej nie polecam.

Opublikowano

hydra core item ? na jaxie? o.O brązowe buildy się panoszą nawet na mpc D:

Wut da FuQ. Hydra na jaxa i ten hextech.. :D No nie wiem, nie wiem. Nigdy czegoś takiego nie widziałem. I raczej nie polecam.

Może i brązowe ale skutkuje co widać po statystykach. Jax to mój main gram nim od 2 sezonu i wiem co jest na niego dobre a co nie. Jego przeliczniki są w tej chwili tak niedopasowane do innych postaci, że niszczy każdego na linii. Nie lubię gdy ktoś kto nawet nie próbował tego sposobu gada głupoty i się wymądrza. ;)

jp8p35.png
Opublikowano

Może i brązowe ale skutkuje co widać po statystykach. Jax to mój main gram nim od 2 sezonu i wiem co jest na niego dobre a co nie. Jego przeliczniki są w tej chwili tak niedopasowane do innych postaci, że niszczy każdego na linii. Nie lubię gdy ktoś kto nawet nie próbował tego sposobu gada głupoty i się wymądrza. ;)

wyjdz do d5 z takim buildem typie a nie pierdolisz ze niszczysz bobow z silvera tymi buildami

która są bez sensu

IQpyWN8.png

Opublikowano

Ja próbowałem raz i nigdy już nie spróbuje :) zwykłe zapchanie bulidu bo ani hydra nie ma synergi z combo jaxa ani z mechaniką. Hextech to dość "oldschoolowy" item i raczej się go składa jak się nie robi BOtrka (jeśli dobrze pamiętam "za czasów" ów itemu).Co do statystyk... granie na bobów z silvera to nie wyczyn.

DR5ChPt.png

Opublikowano

jesteś w błędzie, próbowałem taki build na wyższych dywizjach i nie jest on wcale taki dobry a skoro jax to twój main od "2 sezonu" to faktycznie powinienes wiedziec co i jak a po tym co zlozyles nie masz nawet pojecia o nim w 30%.

Masz problem z NosTale, Metinem bądź z robieniem for ? pisz do mnie, z chęcią Ci pomogę ;)

Opublikowano

Stary, jeżeli grasz od 2 sezonu, a budujesz takie itemy na swojego ''maina'' i siedzisz w silverze, to coś się dzieje.

Opublikowano

wyjdz do d5 z takim buildem typie a nie pierdolisz ze niszczysz bobow z silvera tymi buildami

która są bez sensu

Chłopie, Ty mi tu o d5 gadasz? Przecież wiadomo, że tam taki build się nie sprawdzi bo wyskoczy Ci pierwszy lepszy tank, Rene lub Shyvana i masz lipe 0 dmg. Mi chodzi o te cipeczki w brązie, które wchodzą pod turret bo myślą, że zabiją. Dlatego buduje się pod full AD, ponieważ w brązie nie wiedzą co to tank i najczęściej pickują papiery takie jak xin czy shitsuo, które schodzą na combo. Do Diamentu jeszcze daleko i na pewno zanim go wbije to już będzie nowa meta na topa ;)

jp8p35.png
Opublikowano

Botrk+hydra+ składany kolejny botrk lub BT ;_; zanim wbijesz diament to nie bedzie nowej mety, ponieważ LoL nie będzie istniał za te 100 lat.

@anty warn

Świetnie ci idzie! Niesamowity build! Diamond czeka na ciebie. Powodzenia.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Już po Egzaminach, więc gramy dalej Rankedy :>

Godzina tortury, lecz w końcu wygraliśmy.

xdRXktw.png

Gz rylai zamiast Lich Bane -.-

Opublikowano

Gz rylai zamiast Lich Bane -.-

Lecz bijąc ciągle ze skilli pasywa LB trochę useless. Wolałem iść w HP bo damage już miałem spory :)

Z ostatniej chwili:

SOOZVIK.png

jp8p35.png
Opublikowano

z takimi buildami daleko nie zajdziesz.. rylai i ga na kayle? ;o guinsoo blade,tluczek na jaxa?! skoro to twoj main powinienes wiedziec,ze robi sie hexdrinkera , ga/warmoga.. no ale win streak jest,powodzenia dalej. ciekawe w jakiej dywizji twoje buildy zaczna byc chujowe :D

baner.png

Opublikowano

z takimi buildami daleko nie zajdziesz.. rylai i ga na kayle? ;o guinsoo blade,tluczek na jaxa?! skoro to twoj main powinienes wiedziec,ze robi sie hexdrinkera , ga/warmoga.. no ale win streak jest,powodzenia dalej. ciekawe w jakiej dywizji twoje buildy zaczna byc chujowe :D

Mówiąc, że botrk i guinsoo jest chujowe mówisz między innymi, że Xaxus lub Dyrus też jest chujowy bo ten build jest od nich.

PS: Chuj z tymi buildami. Ja na razie testuje co jest dobre jak się gra z tymi rzeczami itp. Czasami zbuduje coś innego niż jest wymagane aby sprawdzić czy ten build się nadaje. To jest dopiero silver i się uczę tworzyć buildy. Testuje między innymi itemy jak współpracują z danym championem itp.

jp8p35.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...