Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy ktoś grał na Metinologia.pl ?

Desant

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam was serdecznie, mam pytanie do graczy którzy zawitali na serwerze Metinologia.pl, chciałbym się dowiedzieć jakie bugi posiada ten serwer, jak łatwo wbić lvl, jaka bron jest zbugowana z której leci bardzo duży dmg, i jest od 1 lvl. 

Mam też prośbę do graczy którzy grali, czy ktoś z was posiada np Miecz +0 ? ten na 1lvl, jeżeli ktoś go posiada proszę pisać na PW, gdyż szukam go i szukam ale nikt nie chce go przekazać :P no cóż czekam na jakieś odpowiedzi.

@edit, zapomniałem także się was zapytać, czy może znacie jakiś inny serwer po bugowany ale onliny ? :D 

Opublikowano

Laneris.pl aka bugeris, pliki aline2, najgorsze zbugowane gówno, ludzie latają po m1 bijąc po 1kkk ze skilla, maxymalny level to tak na prawdę kilka dni gry, nawet bugi są zbugowane ;)

Opublikowano

A możesz napisać jakie bugi są na tym serwie dokładnie ? co gdzie i jak ? np yang bug z czego o ile jest, jaka bron z bugowana na niski lvl ?

Opublikowano

Ja grałem na tym serwerze , ale jak mial moze 1-3 miesiace z tego co pamietam aby byc naprawde pro bylo trzeba troszke zaplacic za eq ~~ za najlepsza bron (IS) 100zl + wlozyc um 19 i wyzej . Toga  napewno 20zl+ . Na 15 lv bys rozwalil ludzi z max lv i mial szanse z ludzmi o podobnym eq do twojego , ale z wiekszym lv (kase latwo bylo dropnac , kilka bossow z ktorych lecialo po 10kk) Lecz exp : Aby wbic 230+ bylo trzeba znac miejsce w grocie bo naprawde ciezko bylo znalezc potworki o wymogach na podany lv. Moze juz sie to zmienilo , ale z kolega sie zgodze : bugi sa . (Aby przerobic bron z 75lv na wyzsza bylo trzeba wpakowc w is te kilka zl)

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...