Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak sądzicie dlaczego opcja cieniu została zablokowana?

Jankensztajn

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nudzi mi się więc zadam wam takie małe lecz ważne pytanie. Jak sądzicie dlaczego opcja cieniu została zablokowana? Cienie były bardzo przydatne w tej grze lecz teraz nie da się ich włączyć jak myślicie co skłoniło ich do podjęcia takiej decyzji?

Jeżeli piszę haotycznie to znaczy, że piszę na szybko i nie zwracam uwagi na to w jaki sposób piszę!

hjbu.jpg

Opublikowano

Jeśli przeciwnik stał blisko ściany, jego cień się bugował i było go widać pod drugiej stronie ściany. Zablokowali je na pewien czas ponieważ na klanówkach, clan warach itd było można zobaczyć cień przeciwnika przez ścianę, a mi się nawet udało zobaczyć cień przeciwnika, który był piętro nade mną. Zablokowali je ze względu na fair play.

=============== Poradnik do zaawansowanego PvP Minecraft ===============

============  http://www.mpcforum.pl/topic/941290-tut-zaawansowane-pvp/  ============

Opublikowano

Dlatego było to przydatne :-P brak cieni wpłyną na moją grę bardzo znacząco bo dzięki tym cieniom grałem wręcz jak mistrz :-(

Jeżeli piszę haotycznie to znaczy, że piszę na szybko i nie zwracam uwagi na to w jaki sposób piszę!

hjbu.jpg

Opublikowano

ze wzgledu na ESL bo na turniejach byl zakaz uzywania cieni, a kilkoro graczy i tak to robilo i gamefort poszedl im na reke i ta opcje wylaczyl wogole :)

jak dla mnie to lepsza opcja, gram od samego pcozatku bez cieni i nie narzekam

b421ea0bef5eb630m.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...