Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Twitch - dyskusja.

SoulsHunter

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy tylko ja widzę go ostatnio coraz częściej?

Jest w co 2 grze, wcześniej widziałem go raz na 100 gier, a teraz co chwila ktoś go pickuje.

Moim zdaniem jest bardzo mocnym pickiem, szczególnie do TF, trutka też zadaje dość niezłe obrażenia.

Czekam na wasze opinie. :)

2lt253a.jpg

Opublikowano

Pare razy na LCS'ach był pickowany. Może dlatego ludzie podchwycili to? Nie wiem..

Jako tako jest dobry, ale na dzień dzisiejszy są lepsi od niego IMO

313561454060320945952.gif
Opublikowano

Właśnie przed reworkiem zamierzam go kupić,ja w grach nie widziałem go bardzo długo (nie licząc aramów),ogólnie to nie jest dla mnie jakimś super ad carry ale zawsze był championem którym 2 lata temu miałem swoją pierwszą pente a do dziś go nie kupiłem ;d

Opublikowano

Twitch tak czy tak jest dobry. Nigdy nim nie grałem, ale grając przeciwko niemu stwierdzam, że jest dobrym i mocnym pickiem. Na LCS'ach bynajmniej nie miałem okazji go spotkać. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Aktualnie zbieram IP na Twitch'a bo nie wiem czemu ale podoba mi się wygląd (aktualny jak i VU) i jego mechanika! 

Wydaje mi się że pickują go przez LCS'y albo przez zbliżający się VU. :)

1367996595-U582588.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...