Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zrobic nagrywanie dla gierki pc

Ellien

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanie jak nazywa sie nagrywanie dla gierki i pulipt , google Nie chcialem 320p 410p 720p 

Tylko ja chcialem 1080p nie moge znajdze youtube i google daje lajke 

Opublikowano

Szukam program nagranie przez kompa do gierki i storny , 

przyklad Bandicam i inne itp .

Bo nie chce mi 720p bo ja chce 1080p 

Nie umie pisac po polsku . bo ja jestem gluchowego

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Sors maik but your Polish is pretty bad.

To be honest you should look for help on other forums that can understand your language properly.

Anyway we are here to help. Firstly have u got a drivers up to date? Or are they instaled.

graphic.png
Opublikowano

Sors maik but your Polish is pretty bad.

To be honest you should look for help on other forums that can understand your language properly.

Anyway we are here to help. Firstly have u got a drivers up to date? Or are they instaled.

No rozumiem . ale ja nie umiem pisac  po polsku . ale to mowie ze ja jestem gluchy . no jestem polak . czemu piszesz po anglesku :D 

Opublikowano

Żebyś zrozumiał xD.

A co ma to że jesteś głuchy do pisania ;D? Spoko zawsze warto umieć pisać w 2 językach.

Te sterowniki to sprawdziłeś? Oraz jaką wersje masz actiona? Mi na piracie poprzedniej też błąd wywalało.

graphic.png
Opublikowano

A jakim programem przerabiałeś?

Pamiętaj że najlepiej obrabiaj w Sony vegas pro 11/12.

PS. HD to to na pewno nie jest :D. Może 480p Ale w sony jak skonwertujesz to będziesz miał bdb. jakość, oczywiście PC jest w tedy nie do użytku.

graphic.png
Opublikowano

Polecam frapsa albo Camastie Studio 7. Możesz nimi nagrywać pulpit jak i okno z gier. Co do roździelczości to zależy od tego twój pulpit. 

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

Polecam frapsa albo Camastie Studio 7. Możesz nimi nagrywać pulpit jak i okno z gier. Co do roździelczości to zależy od tego twój pulpit. 

Ale niestety nie ma full hd :( 

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...