Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ambicja - Serwer Wszechczasów

sisy400

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich. Mam pomysł by stworzyć super prywatny serwer Metin2? Było to moje marzenie od dziecka, ta gra ma coś w sobie wciągającego ; ) Zaczynałem na PL'u, ale próbując grę na innych serwerach stwierdziłem, że PL to totalne dno, nie dlatego że Hard ; ) Bo to mi akurat nie przeszkadza, ale tylko dla kilku powodów wymienię tę główne.
Pierwszy to taki, że Pl jest zbyt bardzo, ale to bardzo nastawiony na iS : ) Drugi tragiczny ale to traginczy Exp. Trzeci mała liczba eventów... I wiele innych...
Dlatego też chce stworzyć własny serwer.
-Rozbudowany system ulepszeń biżuterii, Zbroi, Mieczy...
-Rozbudowane Misje...
-IT, ale tani ;)
Chce by ten serwer był w typie Xenoxa, Gondora ; ) Ale trudniejszy ;) Mniejszy Exp, Inne Mapy a nie od av1-av11, Chce by elitarne kd zostały ale nie o wartości np. 80um ; ) Bo to była przesada pvp na 4 skile ; ) Czyli z 80 np. na 20 um :) Fajne fryzure premium, Dungeony, Brak Sm, a np. zmianka na bryłki, bądź zostanie na yangach ; ) Chce po prostu rozbudować serwer ; )  Przyciągnąć do siebie ludzi ; ) Nie mówie tylko tak by znaleźć ludzi do tego ; ) Oddam się temu serwerowi w 100% : ) mam 20 lat ; )
Problem jest taki, że nie wiem jak to zrobić nei jestem informatykim jestem z Ostrowa Wielkopolskiego : ) I szukam ludzi do tego ; ) Ja mogę sponsorować  ; )  i rozbudować Questy itp.
Jeśli chcesz współpracy odpisz tutaj bądź na PW ; ) Czekam ; )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...