Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gry na słaby PC ;)

Pioem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich :)

Wiem, że takich tematów oraz filmików na Youtube są setki lecz w większości tych gier jest mnóstwo i nie raz są nie te gry które mnie interesują.

Czy moglibyście mi podać gry na słaby PC? (parametry mojego sprzętu poniżej)

Chodzi mi o gry typu Max Payne I i II lub Mafia I :) (czyli gry z dobrą fabułą od której nie można sie oderwać) ale nie chce również gier typu Gothic :D

Większość gier w które grałem: (i tych już prosze nie podawać)

- Call of Duty I i II z dodatkami

- Mafia I

- Max Payne I i II

- Cała seria Heroes Might and Magic

- ONI

- Minecraft

- Cała seria Hitman

- Gothic I i II NK

- Morrowind

- Silent Hill (cała seria)

- Jakiekolwiek FiFy i PESy (w to chyba każdy grał ;p )

- Wolfenstein

- Half Life I i II

- Diablo II

I troche jeszcze tego jest ale w tej chwili tylko tyle przyszło mi do głowy :)

Bardzo was prosze o pomoc bo wieje nudą jak nie wiem ;D

PS: Nie podsyłajcie wyscigówek (bo tutaj akurat mam w co grać xD ) i gier przez neta typu Metin, LoL itd.

PS2: Gra Fahrenheit fajna? Bo nie wiem czy grać :)

Mój komp:

Intel Pentium IV 1.6

1GB RAM

ATI Radeon 9550

Z góry dzięki ;D

Opublikowano

@wakc34

Widziałem tą liste wcześniej ;) I właśnie tam tych gier jest mnóstwo ale mi chodzi właśnie o perełki :D

@Karyvlea

A co do Last Chaos... Czemu nie :D Może sie skuszę ale jak macie coś jeszcze z dobrą fabułą to piszcie :)

Opublikowano

Może coś starszego? Powiedzmy, gry emulowane na DosBoxie (Arena/Daggerfall, Warcraft) tudzież stare dobre RPG od Black Isle: Fallout, Baldurs Gate.

Opublikowano

A może FFVII (Możesz spolszczenie ogarnąć jak nie znasz za dobrze angielskiego). Jakieś stare gry typu Crash Bandicot (1,2,3) Spyro Crash Bash, Crash team racing (Tak samo jak FFVII ściągasz ePSXe(Emulator Playstation 1) i grasz) Albo GoW 1/2 (też na emulatorsze PS2)

Opublikowano

Polecam grę Saper. Nie wiem, może będziesz mieć małe ścinki, aczkolwiek jest ona warta przeczekania kilku lagów. Do tej gry zalecam również posiadanie specjalistycznej myszki, która posiada kilka tysięcy DPI, jak i mechanicznej klawiatury. Do tej gry trzeba mieć skilla. Czas reakcji przeciętnego gracza Sapera wynosi około 2 minut. To jest naprawdę bardzo mało, a rywalizacja jest bardzo zacięta, dlatego jest to jeden z popularniejszych esportów świata.

oudcdy.jpg

/

Opublikowano

Unreal, Unreal Tournament bez problemów pójdzie. Wymagania:

Pentium II 266 (Mhz), 32 MB RAM, akcelerator 3D

Od dnia 1.11.2013r. 14:17 zobaczono moje posty licznik-56-90712-stat.png razy ;)

Opublikowano

Watch Dogs jak wyjdzie, port GTA V, GTA IV, Wiedźminy i Dead Space 3. Na bank pójdzie!!! Zaufaj mi ;)

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

'' Mario forever '' - najlepsze rozwiązanie na słabe PCki. xD

bez gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...