Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

logo_mini.png

Jeśli szukacie wyzwania to CaveMiner jest najlepszym – oferuje rozgrywkę na środku ogromnej jaskini,

z każdej strony tysiące bloków stone/kamienia, z jednym blokiem trawy, skrzynią i mnóstwem wyzwań!.

Może Wam wydawać się absurdalne przeżyć w takiej jaskinii, ale ludzie potrafią budować niemałe podziemne

fortece – tylko pamiętajcie żeby uważać na lawę, czai się wszędzie. 

Zapraszamy na naszą stronę, oraz fanpage.

Serwer wystartował, zapraszamy do wspólnej zabawy.

mc.caveminer.pl

Nowości:

Super Stone - od teraz istnieje możliwość znalezienia super stone, który po postawieniu zmienia się w skrzynię pełną nagród.

Stałe Eventy - co jakieś 2-3 dni będą się ukazywać na fanpage 5-10 kodów na boost do kopania, zwiększa on szansę na drop 2x na 30 min !

Screeny:

2014-04-04_15.41.17.png

2014-04-04_15.46.53.png

2014-04-09_14.32.21.png

2014-04-09_14.32.47.png

2014-04-09_14.33.07.png

Dla najaktywniejszych w tym temacie 3 Vipy do rozdania.

Jesteś YouTube-rem ?, masz ponad 500 widzów, zapraszam do rozmowy, możesz otrzymać: rangę na serwerze, kody na boost do rozdania, a nawet darmowego Vipa, zapraszam do współpracy!.

Zapraszam

..:: Serwer CaveMiner ::..

Opublikowano

Mam kilka pytań związanych z serwerem.

- Czy enchant fortune działa ? I jeśli tak, to zwiększa on szansę, czy ilość przedmiotów.

- Będzie otwarta rekrutacja na moderatora ?

- Jak często organizowane są eventy ?

- Co to jest ten boost, o którym jest wspomniane w temacie ?

- Czy będzie coś takiego, jak forum albo serwer głosowy ?

Z góry dziękuję za odpowiedź i z niecierpliwością czekam na start serwera, ponieważ jeszcze o takim nie słyszałem. Mam nadzieję, że dostarczy mi wiele zabawy.

Pozdrawiam

Opublikowano

- tak fortune działa, zwiększa drop z kamienia, szansa natomiast wzrasta wraz z poziomem, w sensie im niżej się kopie tym większa jest szansa,

- owszem, na pewno będziemy potrzebować moderatorów, jak i kid moderatorów,

- zamierzamy jakiś event mniejszy lub większy w ciągu tygodnia, a napewno jeden w weekend,

- boost, jest to zwiększenie 2x szansy na wykopanie cennych itemów.

- forum będzie, narazie jest jeszcze w fazie dopracowania, a co do serwera głosowego, posiadamy 32 (standard) slotowy serwer TeamSpeak 3 

Zapraszam

..:: Serwer CaveMiner ::..

Opublikowano

A planujecie zrobić jakiś porządny event na start servera ? Bo nie mam pojęcia, czy będę.

W każdym razie postaram się być !

Opublikowano

Serwer miał wiele błędów związanych z minecraftem, których autor pluginu nie przewidział.

Ostatecznie mogę go polecić, bo gra się na nim miło i nie jest to kolejny odgrzewany kotlet.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...