Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2 allegro pytania

ProMaupa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka

Wystawilem na allegro yang i koleś pisze że wyślę mi potwierdzenie przelewu w pdf. Koleś ten nie ma konta allegro. Wysłał mi link do jakiegoś regulaminu sklepu na allegro i mówi że jak mi wyślę pdf to mam mu od razu dac yang.

Czy mogę mu odmówić sprzedaży bo nie odpowiada mi ten pdf i ja daje po zaksięgowaniu kasy na koncie???

Może mnie zgłosić na allegro ze niby nie przestrzegam regulaminu jakiegoś tam??

Negatywa może dac skoro nie dał kup teraz??

Mówi że nie ma konta a negatywny chcę mi dawać

To może być oszust?? Sprzedać mu?? Może mnie zgłosić itp?

Proszę o pomoc i nie przenoszenie tematu bo to pilne a tu dużo osób wchodzi

Opublikowano

Nie bo Cie oszuka, edytowac plik PDF i napisac zamiac 10 zl to 50 to nie problem, wystarczy tylko cyferke zmienic i zapisac zpowrotem w pdf i masz potwierdzenie na 50 zl.

Nie sprzedawaj dopoki nie dostaniesz kasy

1386175744-U112610.png
Opublikowano

Podal mi taka strone

http://allegro.pl/country_pages/1/0/user_agreement.php#rule5

i powiedział ze mam zobaczyc na 1 punkt w potwierdzeniach przlewu . Tyle ze to jest jakiegos sklepu na allegro regulamin a nie calego allegro tak ??? Istnieje jakis zapis ze musze oddac przedmiot za ukazaniem pliku potwierdzenia w pdf?? . Wiem ze pdf latwo podrobic bo sam kiedys edytowalem sb pdfy jak e-booki pobieralem. Moze mi wystawic negatywny komentarz?? On pisze ze mnie zglosic moze do administracji i bd mial problemy tyle ze on nawet nie chce dac kup teraz z konta allegro(ktorego mowi ze nie ma a negatywy mowi ze da ze swojego konta :D)  . Mowil cos ze ma PAYU zawieszone i dlatego nie moze dac kup teraz ...

Opublikowano

Podal mi taka strone

http://allegro.pl/country_pages/1/0/user_agreement.php#rule5

i powiedział ze mam zobaczyc na 1 punkt w potwierdzeniach przlewu . Tyle ze to jest jakiegos sklepu na allegro regulamin a nie calego allegro tak ??? Istnieje jakis zapis ze musze oddac przedmiot za ukazaniem pliku potwierdzenia w pdf?? . Wiem ze pdf latwo podrobic bo sam kiedys edytowalem sb pdfy jak e-booki pobieralem. Moze mi wystawic negatywny komentarz?? On pisze ze mnie zglosic moze do administracji i bd mial problemy tyle ze on nawet nie chce dac kup teraz z konta allegro(ktorego mowi ze nie ma a negatywy mowi ze da ze swojego konta :D)  . Mowil cos ze ma PAYU zawieszone i dlatego nie moze dac kup teraz ...

Nie może Ci nic zrobić, póki nie dostaniesz kasy na konto.

TY sprzedajesz towar i wymiana podlega na zasadach podanych na Twojej aukcji.

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

Najpierw pieniążki potem towar, spytaj go czy jak idzie do sklepu to pani najpierw mu daje gazetę czy bierze za nią pieniążki :D 

99994253930592351282.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...