Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dyskusja na temat Nokia X

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, ostatnio dosyć głośno jest o tym telefonie, ponoć połączenie WP i Androida. Miał ktoś już ten telefon? Warty "swojej ceny"? Zapraszam do dyskusji :)

Opublikowano

Tylko dla geeków. Dla "Kowalskiego" się nie przyjmie bo sobie pomyśli "Miałem kiedyś Nokię 3310 więc wiem że nokia to dobra firma" Po zakupie " :angry: GDZIE SĄ MOJE APLIKACJE? GDZIE JEST GOOGLE PLAY? PRZECIEŻ MÓWILI ŻE BĘDZIE ANDROID. OSZUKALI MNIE!!! :angry: " No i w ogóle nie warte swojej ceny, bo ogólnie system zamula (jak to bywa w androidach) a minimalnie tańszą kupimy Lumia 520 która działa szybciej, ma bardziej rozwinięty system i dostała (lub dostanie bo nie wiem) aktualizacje 8.1 która jest wspaniała.  Ja jestem na NIE ale sam bym chętnie pogrzebałbym w systemie   :D​ 

Opublikowano

To żadne połączenie WP i Androida. Nokia X po prostu będzie otwierała/instalowała aplikacje z końcówką .apk, ale to nie znaczy, że siedzi na androidzie, bo przecież nie będzie tam Google Play tylko pewnie jakiś ograniczony Nokia Ovi Shop/Nokia Shop, czy jakieś inne cholerstwo.

Opublikowano

To bardzo udany model. A kolegom wyżej radzę zapoznać się z Nokią X, a później pisać opinię o niej :)

Osobiście mnie się podoba, ale interfejs to jakaś pomyłka. Pomysł dobry, ale wykonanie fatalne.

Opublikowano

To bardzo udany model. A kolegom wyżej radzę zapoznać się z Nokią X, a później pisać opinię o niej :)

Osobiście mnie się podoba, ale interfejs to jakaś pomyłka. Pomysł dobry, ale wykonanie fatalne.

Udany model ? Może jakby kosztował 300 zł . Za taką cene jaka jest podana stronie producenta można kupić o wiele lepszu telefon .

Opublikowano

Udany model ? Może jakby kosztował 300 zł . Za taką cene jaka jest podana stronie producenta można kupić o wiele lepszu telefon .

Patrząc na kartkę - może tak. W praktyce jest zupełnie inaczej ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...