Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kanał na yt

SkeGra

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej prowadzę taki mały kanał na yt i potrzebuje pomocy bo nie wiem jak się wybić moim zdaniem są to fajne filmy ale prawie nikt mnie nie ogląda dlatego proszę was żebyście ocenili mój kanał na yt i powiedzieli co źle robię lub co dobrze.

Tutaj wysyłam wam link do mojego kanału 

x

więc proszę żebyście ocenili mój kanał lub jeżeli wam by się filmy podobały to możecie dać Lik'e lub Suba.

Opublikowano

Nagrywaj to, czego jest malo, ale to co TY CHCESZ, ciekawie. Nie rob duzo, a regularnie i PORZADNIE. Nie pisz / nie mow ze wrzucisz cos za 2 dni, jesli nie jestes tego pewny!

Zrob tlo na kanal, bo inaczej kanal jest pusty i nikt dlugo nie bedzie tam.

Rob cos oryginalnego, czego jest malo, np. w kazdym filmie gdy osiagnie x lapek w gore/wyswietlen/komentarzy czy cos, dawaj np. kod z cd action do jakiejs gry na gold / itemki...

Nie bede podsuwal, bo to TY masz wymyslac rzeczy, ktorych JEST MALO i SA CIEKAWE.

Moje posty:  100 200 300 400 500 600 700 800 900 1000 1100 1200 1300 1400 1500 1600 1700 1800 1900 2000

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...