Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dlaczego mam tak na każdym rankedzie? ...

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dlaczego jako bronze 1 (sivir) mam grać na goldy i silvery? ...25387938602706721144.png

Opublikowano

Ewentualnie masz MMR wyższe niż brąz - jak srebro, a goldy mają niższe od golda - ponownie jak srebro.

Matchmaking dobiera po MMR więc nie należy się dziwić.
Zauważ, że trzech goldów to GoldV i tylko jeden jest GoldIV - ale każdy ma 0LP co zapewne oznacza też, że dużo przegrywają i mają niskie MMR - niższe od swojej ligi.

wikmk9.jpg

Opublikowano

Nie rozumiem dlaczego się z tego nie cieszysz? Czym Wyżej masz MMR Tym więcej punktów za grę leci :P + dobiera ci lepszych (OGARNIĘTYCH Nie wiem jak jest w Goldach , Silverach bo nie jestem tego typu poziomu ) . Ja na twoim miejscu bym się cieszył :D 

echteliebe.jpg?itok=mrdv2hiu

Opublikowano

To jest powód do 'radości'. Masz szanse na szybsze wyjście,. Grasz z 'lepszymi'. ;)

@down

Pisz poprawnie. Nie przez "h", a przez "ch" się pisze.

313561454060320945952.gif
Opublikowano

Nie rozumienie, on się na to chce polansowac :D Powiem cie ze hujowo. Widziałem SS ze braz5 grał na diamenty i challengery :)

Tak na serio twoje duo ma dobre mmr. Jest jeszcze możliwość ze wszyscy gracze tutaj maja zaniżone mmr w lidze, a enemy dobiera po mmr.

Opublikowano

skad wiadomo ze to ranked ja nie pisze?

Bo są zbanowane postacie ? I nie "pisze" tylko "jest napisane" :v

top// masz wysokie mmr i dobiera Ci golda z małym mmr na poziomie silvera :v

Opublikowano

Dokładnie, nie ma sie czym martwic. Dostjaesz ludzi na teoretycznie wyższym poziomie umiejętnosci i dzięki temu dostajesz więcej punktów :)

Opublikowano

Powiedz mi po co sprawdzasz to przed gra z kim grasz. Sczerze to zauwazylem ze w dywizjach bronz/silver przez to najwiecej osob przegrywa bo placza juz na samym stracie ze np. u przeciwnikow jest wiecej osob z lepsza dywizja i ze oni juz nie maja szans a gdy do tego dojdzie first blood dla przeciwnika to odrazu zgrzyt ze oni trafiaja na taki team.... a prawda jest taka ze mozna spokojnie wygrac nawet gdy roznica jest 0-10

Na prawde  przy niskich dywizjach to ze zobavzysz kto jakie ma runy nic ci nie da:) tylko cie zdemotywuje dlatego najlepiej nie sprawdzac

u1lc.png
Opublikowano

Powiedz mi po co sprawdzasz to przed gra z kim grasz. Sczerze to zauwazylem ze w dywizjach bronz/silver przez to najwiecej osob przegrywa bo placza juz na samym stracie ze np. u przeciwnikow jest wiecej osob z lepsza dywizja i ze oni juz nie maja szans a gdy do tego dojdzie first blood dla przeciwnika to odrazu zgrzyt ze oni trafiaja na taki team.... a prawda jest taka ze mozna spokojnie wygrac nawet gdy roznica jest 0-10

Na prawde  przy niskich dywizjach to ze zobavzysz kto jakie ma runy nic ci nie da:) tylko cie zdemotywuje dlatego najlepiej nie sprawdzac

Dokładnie. Ja tez nie sprawdzam i gram z uśmiechem na twarzy, że przeciwny team to nuby takie jak i w moim teamie. Dopóki sprawdzałem częściej przygrywałem. Teraz gdy gram na spontanie wygrywam częściej :) Polecam ten sposób.

Opublikowano

Masz wysokie MMR (ukryte elo), przeciwnicy niskie MMR.

Po za tym, to dobrze, że Ci trafiają się tacy gracze ;)

Wiesz, że jak dobijesz 100lp i załóżmy będziesz silver 5, to możesz przeskoczyć całą dywizję do przodu? Od razu do silvera 3 ;)

A po za tym, to nie dobiera Ci dzieciaków, którzy płaczą, ścigają się o mida, piszą mid or feed, Ty oddajesz mida, a on przegrywa (kto zna to uczcie?..)

sygnavipek.jpg

Chętnie rozdaję Lajki za pomoc! A Ty?

Opublikowano

Wiesz, że jak dobijesz 100lp i załóżmy będziesz silver 5, to możesz przeskoczyć całą dywizję do przodu? Od razu do silvera 3 ;)

Żeby przeskoczyć o 2 dywizje to musi grać na lepsze od swojej.

Przykład: Kolega jest Silver 5 i grając na GOLD oraz SILVER 1,2 to wtedy jest 100% przeskoczenia o 2 dywizje. PS. Nie można przeskakiwać w DIAMOND

Jeśli już macie wygrany jeden mecz w serii to polecam zagrać duo z jakimś lepszym kolegą ;d

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...