Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem ze stroną na plikach Terenzo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam kolejny problem który polega na tym iż rejestracja na stronie nie może zostać zrealizowana. Problem wygląda następująco:

fba08c58d0c66.jpg

Jeśli ktoś wie jak to rozwiązać proszę o pomoc, próbowałem już paru sztuczek ale nic nie wypaliło :(

Dodam iż z bazą MYSQL jestem połączony prawidłowo. Nie mam zielonego pojęcia gdzie leży problem.

Gdy utworze sobie konto przez navicat również nie mogę się zalogować na nie na stronie, jest mi to bardzo potrzebnę.

UGBPHQ1B.png

Opublikowano

Zrób to query

ALTER TABLE `account`
MODIFY COLUMN `last_play`  datetime NULL AFTER `money_drop_rate_expire`,
MODIFY COLUMN `web_ip`  varchar(15) CHARACTER SET ascii COLLATE ascii_general_ci NULL AFTER `web_admin`,
MODIFY COLUMN `web_confirm`  varchar(32) CHARACTER SET ascii COLLATE ascii_general_ci NULL AFTER `web_ip`;
Opublikowano

problem jest po stronie hostingu na pewno maja po blokowane wyjścia i wejścia na zewnętrzne bazy danych

To nie stoi na hostingu, jest wgrane na serwer i wchodzę przez IP

UGBPHQ1B.png

Opublikowano

To nie stoi na hostingu, jest wgrane na serwer i wchodzę przez IP

czy na hamaku czy na dedyku tak czy siak

sprawdź porty czy są odblokowane jak coś daj screna co działa wtedy będzie wiadomo co jest grane a jeśli nie możesz wbić do bazy danych przez navi upewnij się ze masz takie same pasy w bazie czyli cd /var/db/mysql/mysql/są tam 3 pliki unser one są odpowiedzialne za hasło login do bazy

Opublikowano

W MySQL musisz dodać wszystkie info.. tzn Jest tam tabelka np. "last_play" i tam musisz dodać dzisiejszą date, a w web_id wpisz swoje ip z hamachi.
Mi tak działa ^^

Przeważanie te tabelki są na końcu

lu4f3lY.png

Opublikowano

nie bd zakładał nowego tematu ale też mam problemik z stronką kolegi

wszystko poprawnie podłączyłem mu Ranking działa wyświetla graczy ale reje i logowanie już nie

wie ktoś moze o co chodzi :D?

Hosting strony jest ten sam co stoi VPS

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...