Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak dostać się z Andorhal do Silvermoon City

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jesteś nowym graczem, na staterze. Mam 16 level. Podróżując z samego południa Eastern Kingdoms na piechotę dążąc do do miasta w którym zacząłem rozgrywkę napotkałem problem w mieście Andorhal  znajdującym się w Western Plaguelands. Otóż otaczają mnie różne stwory które bardzo szybko pozbawiają mnie życia i nie mam najmniejszej szansy żeby się prześlizgnąć. Drogą lotniczą też nie mam możliwości poruszania się, bo nie ma tam połączenia, ani żadnego choć trochę bliżej miasta. Czy jest jakaś możliwość przedostania się do "domu" jakimś teleportem bądź czymś w tym stylu? Proszę o pomoc

Opublikowano (edytowane)

RLY ? Masz 16 poziom i chodzisz sobie po WP ? :D

Grasz u keków czyli gdzie teraz jest twoja postać ?

W Orgrimmar lata sobie z zeppelin do Brill u undedów. Nastepnie w stolicy umrzyków Undercity jest tele do Silvermoon city.  Możesz też poprosić maga aby zrobił ci portal do SC. Nie wiem czy jest jakiś inny sposób.

Edytowane przez Aidou
Opublikowano

Właśnie na angielskim portalu znalazłem, że mogę wrócić do Undercity i tam się tepne do SC. A wszystko przez quest z jakimś ciemnym wesołym miasteczkiem