Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie 10 pierwszych meczow

konft

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka mam takie pytanie mam do zagrania 10 pierwszych meczow (teraz juz 8, 1 win i 1 przegrana) i gdybym zagral je np z goldem to dalo by nas do samych goldow czy np. do silverow ? Ogolnie czy przybralo by mi jego poziom czy wyrownalo by to w miare?

Opublikowano

Tak, Twoje MMR jest gdzieś na oko na poziomie Silvera V, jak zagrasz z lepszymi to wzrośnie ciut bardziej niż jakbyś grał z ludźmi na swoim poziomie.

Jak Twój kolega z duo ma dobre MMR i dobierze Wam goldów to masz większe prawdopodobieństwo na Silver I/II niż jakbyś grał sam.

Oczywiście musicie wygrywać :)

Opublikowano

Tak, Twoje MMR jest gdzieś na oko na poziomie Silvera V, jak zagrasz z lepszymi to wzrośnie ciut bardziej niż jakbyś grał z ludźmi na swoim poziomie.

Jak Twój kolega z duo ma dobre MMR i dobierze Wam goldów to masz większe prawdopodobieństwo na Silver I/II niż jakbyś grał sam.

Oczywiście musicie wygrywać.

A gdybym wzial platyne dawalo by nam silver 2/3, czy moze juz goldy?

I to nawet jesli bym przegral z 7 a wygral 3 to moze mnie dac do silver 5? Jak bd mial wysokie mmr

I czy jak gram z kolega z braz 3 to nawet jak wygram 6 meczy to nie bd w silverze?

Opublikowano

Glupie pytania trafisz tam gdzie masz trafic jak umiesz grac w pare dni wyjdziesz z ligi .....

Moze i glupie ale chce wiedziec, a ty nic nie wnosisz wiec zgloszenie juz leci :)

Opublikowano

Ale kolega ma racje.. Trafisz tam gdzie powinienes trafić :P Nie ma co spektykulowac czy wrzuci Cię do złota czy srebra. Trafisz tam gdzie Cie wrzuci algorytm Riotu :P Tak czy inaczej powodzenia z pozostałymi rankedami.

Opublikowano

Trafisz do bronzu niezależnie z kim będziesz grał, nigdy się nie wybijesz. Powód? Jesteś słabym graczem skoro zadajesz takie pytania i sądząc po zgłoszeniu za odpowiedz, która ci się nie podobała toksycznym co nie pomaga. Co to za gdybanie? Czy jak wrzuci cie do golda to będziesz inaczej grał? Nie ty będziesz psuł innym gry a kolega z którym byś miał grać musiałby cie boostować. Zostań na normalach do czasu gdy takie pytania będą zbędne, później dopiero zacznij grać rozgrywki rankingowe.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...