Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FelanFJ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam ostatnio częste problemy z graniem w Lol'a . Odpala się już ładowanie postaci z począrku coś leci a poźniej stop i nie moge nic zrobić okno z Lol'a nie chce się zminimalizować i muszę włączać manager i szukać po ciemku procesu do wyłączenie. Dodam też że czasem się załaduję czasem nie .

Internet 2mb

Mój sprzęt : płyta Ga-945GZM-2 | 2 gb ram ddr2 | Intel Pentium D 805d 2.66Mhz, lekkie OC na 2.8 | Grafika Nvidia GTX8800 768mb taktowanie 575 Mhz z lekkim OC na 641.

Opublikowano

To nie jest wina internetu, czy sprzętu.

Ja nieraz, jak gram z kumplem też mamy taki sam problem. Riot musiał coś zepsuć, chyba że ktoś zna odpowiedź, to też się przyłączę.

Opublikowano

No dobra, ale co z zasilaczem? Jeśli podkręcałeś podzespoły na noname to musisz się liczyć z niestabilnością i innymi dziwnymi rzeczami. W innych grach wszystko ok?

Opublikowano

Więc tak zasilacz Chieftec GPS-450AA wieć na ten sprzęt wystarcza. Dodam jeszcze że w grze na low detalach mam strasznie słabe fps po około 25 z spadkami w TF . Podejrzewam też że to procesor nie wyrabia. W ogóle po tych ostatnich (z ok. 2 miesięcy) patchach strasznie mi fps spadły. Inne gry w miare ok mówię tu a takich tytułach jak Royal Quest, Kingdoms of the Amalur czy Skyrim.

Opublikowano

Zasilacz jest dosyć dobry, ale ja bym zmniejszył taktowanie do normalnych stockowych w grafie 

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...