Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy gracz

peblo99

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam chciał bym sobie pograc w tom gre tylko nie wiem o co chodzi a więć dam w punktach tego co chce wiedzieć

1 czy są jakieś klasy typu sniper 

2 jakie są serwery 

3 ile gra waży 

4 czy mozna zabić swojego (czy są takie noby) 

1390144171-U592769.png

Opublikowano

klasy są 3, szturmowiec, sniper, specjalista

serwer chyba 1, dawno grałem i mogę się mylić

gra waży ok 4,5GB

Zabić można swojego tylko przy pomocy granata chyba, ale nie grają tam ludzie którzy walą w swoich.

Tylko Lucyfer

Jestem Hujston

Opublikowano

Są 3 klasy postaci (specjalista, szturmowiec, zwiadowca)i i każda z nich może używać 2 rodzai broni, 2 rodzai wsparcia oddziału i każda klasa ma 2 umiejętności.

Są 2 serwery. Europejski i Amerykański (wybierasz je na stronie głównej).

Aktualnie gra waży 6,76GB, ale jutro kończy się beta gry i myślę, że nowy patch zwiększy pojemność gry.

Można zabić swojego granatem lub jak strzelasz w specjalistę (teraz support) używającego egidy, to naboje mogą odbić się w gracza z twojej drużyny, a nawet w Ciebie samego i w ten sposób możesz zabić sam siebie.

Po nowym patchu na stronie głównej w grze (nie na stronie www) jest zakładka "Poradnik szybkiego startu". Są tam opisane klasy postaci, jak grać itp., więc myślę że nikt już nie będzie mieć problemu jak grać gdy zaczyna grę.

5nq9.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...