Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ile mogłaby kosztować taka strona?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hejoo! 

Z góry, mówię że nie jest to handel stroną chciałbym się dowiedzieć ile taka strona byłaby warta.

Więc na początku strona została wykonana w html + css i jestem po prostu ciekaw,

ile taka strona mogłaby kosztować ? 

Prosiłbym o przybliżoną ocenę .

Jeszcze raz powtórzę, nie jest to handel jedynie chce zasięgnąć informacji!!!

Zdjęcia strony : 

8a1sdxrdnuxy.jpg

ghxmxpklr0ag.jpg

Aaaa! Strona ma tyle przestrzeni ponieważ, robione ss'y było z ekranu telewizora xD.

Dziękuję i czekam na odpowiedzi. ;3

xq0lgJF.png

Opublikowano

Ja bym wgle tego nie kodował, ohydny design, poszukaj na forum masz lepsze projekty w PSD.

Cena: 30zł-50zł.

od takich ogłoszeń jest dział Metin2 - pomoc na serwerze.

Opublikowano

UP.

Nie znam żadnych frajerów, jedynie znam ludzi. Szacunku troszkę, bo nie wiem czy fajnie jakby na ciebie wołali jełop z mpcforum.... -.-

Czekam na dalsze wypowiedzi. 

xq0lgJF.png

Opublikowano

Nie znam adresu url, kodu strony, pageranku strony, alexa rank.

Sam szablon wyceniam na 15 zł.

Na co ci page rank i alexa rank do ocenu szablonu??? Serio powiedz mi bo nie wiem :c

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja za darmo róbcie. Najlepiej po 10 złotych stronki sprzedawajcie. Tak "stronki" a nie strony. Później wszyscy będą chcieli po 10 zł płacić za stronę i nic nie zarobicie.

Smutne to jest, że jak klient ma do wyboru profesjonalnego webdesignera, który za swoją pracę skasuje np. 300 zł czy 500 a gimnazjaliste, który zrobi mu "stronkę" za 50 - 100 zł to kogo wybierze?

Miejcie litość i cencie swoją pracę. 

Jeśli chodzi o Twoją stronkę to design nie prezentuje się zbyt ładnie. Content na środku jest zbyt wąski. Zachowaj proporcje bo marnujesz zbyt dużo miejsca. Rozciągnij trochę i lewy i prawy margines zrób trochę mniejszy. Czcionka na przyciskach zlewa się z tłem.

Jeśli chodzi o wycenę to zależy dla kogo to robisz i jaką kwotą ten ktoś dysponuje.

Jeśli to jest sam html + css to taka zwyczajna strona wizytówka minimum 100. Nie schodź niżej. Ceń swoją pracę. Ewentualnie jak klient będzie coś kręcił nosem to możesz po negocjować i trochę obniżyć. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...