Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zdobyć oglądalność na YouTube?

zikkik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko dawałem już kilka postów o pytanie wybicia się ale teraz chciałbym się zapytać co powinienem zrobić by ktoś te filmy oglądał i tez co powinienem zrobić żeby zostawił po sobie subka , like lub komentarz bo zacząłem tak jak by od nowa i potrzebuje pomocy ;p.

130112090110516685_f14_0.jpg

Opublikowano

Nie proś o suba i laika.

Nie nagrywaj minecrafta ani lola.

Opublikowano

Jeśli tworzysz filmy, które sprawiają ci przyjemność, oddajesz w tę prace całe serce to potem to owocuje i subami, oglądalnością i zainteresowaniem, nie rób tego od tak sobie, przemyśl, zastanów się, coś porządnego.

Opublikowano

Stwórz coś oryginalnego, coś czego żaden inny kanał nie ma.
Obecnie na TOPie moim zdaniem są gry typu DayZ lub Infestation: Survivor Stories. Można nagrywać z nich chyba nieskończoną serię.
Sam bym pooglądał =)

76561198009257917.png

"W heteroseksualnych parach, gdzie dziecko przychodzi na świat naturalnie, istnieje w głowach rodziców coś co można określić mianem swoistego "firewall". Czysta i bezwarunkowa miłość bez seksualnych podtekstów.. W przypadku par homoseksualnych i adopcji dzieci, dajmy dla przykładu - parę gejowską adoptującą córkę, mamy do czynienia z sytuacją gdzie dwóch mężczyzn zamieszkuje z "obcą kobietą", której nie chroni żadna biologiczna "blokada". Mężczyzni Ci przejawiają zainteresowanie ciałem dziewczynki, odczuwają pożądanie i chęć poeksperymentowania z kobiecym ciałem... Gwałt w takim przypadku jest tylko kwestią czasu."
Opublikowano

Musisz jakoś zachęcić oglądającego. Zaciekawić, aby zostawił suba.

Wysoka jakość filmików, Audio, dobra gadka itd.

313561454060320945952.gif
Opublikowano

Skoro nie wiesz jak to zrobić i szukaj odpowidzi na forum to znaczy, że nienadajesz się do tego, bo jesteś zbyt mało kreatywny. eot

951841430649214321545.png

Day after day.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...