Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jaki tryb serwera zrobić?

11 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jaki chcesz typ serwera

• FastDrop survival+frakcje
      3
    • Czysty survival+frkcje
      3
    • HardCore
      0
    • Skyblock
      1
    • Fb z Team Fortes (MiniGra)
      4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja pier*** wy nic innego nie znacie tylko survival + frakcje i to jeszcze na survivalu drop ze stone... Zrób FreeBuild lub SkyBlock...

SURVIVAL TO SURVIVAL

Laptop: Lenovo G500

Procesor: Intel Core i3-3110M 2.40 GHz, 2 rdzenie, 4 wątki

RAM: 4GB

Grafika: HD Graphics 4000

Dysk: 1 TB

Windows: 8.1 64 bit

Opublikowano

ja pier*** wy nic innego nie znacie tylko survival + frakcje i to jeszcze na survivalu drop ze stone... Zrób FreeBuild lub SkyBlock...

SURVIVAL TO SURVIVAL

Ja wiem jak by był survival + gildie to drop oczywiście ze stone

Wymysl cos czego jeszcze nie bylo,cos autorskiego a ludzie na to pojda.

O co Ci chodzi?

Opublikowano

O nowy tryb serwera :p freebuild jest duzo ale dobrze ogarnietych malo, sam mam zamiar otworzyc taki serwer niedlugo ;) najlepiej fb taki jak to kiedys bylo czyli bez plotme, zeby miec dzialke trzeba zarobic, dodatkowo moglbys dac plugin na pety

Opublikowano

SURVIVAL TO SURVIVAL

Drop ze stone jest jedynie zabezpieczeniem przed graczami z xrayem.

@topic

Powtórzę to co napisał użytkownik 4 posty wyżej.

Stwórz serwer jakiego jeszcze nie było, mieszanka różnych trybów gry, np. freebuild + skyblock (wiem, dziwne połączenie, ale czemu nie? ;) ) itd. Jeśli bardzo uparłeś się na survival to zrób go, ale dodaj jakieś autorskie pluginy napisane przez siebie, które by umilały rozgrywkę. Przy robieniu serwera zawsze musisz się zdać na kreatywność. :)

9La1rOf.gif

Opublikowano

SURVIVAL TO SURVIVAL

Zgadzam, się. Głównie dlatego na moim serwerze jest normalny drop (i porządny AntiXray), dodatkowo na serwerze jest wiele urozmaiceń oraz MiniGry ;)

Opublikowano

Tak wiem zrobię chyba FB z TeamForters

Zgadzam, się. Głównie dlatego na moim serwerze jest normalny drop (i porządny AntiXray), dodatkowo na serwerze jest wiele urozmaiceń oraz MiniGry ;)

AntiXray oczywiscie

Opublikowano

Bo pewłno FB ma kopalnie, a te lepsze mają mapę surowcową

Laptop: Lenovo G500

Procesor: Intel Core i3-3110M 2.40 GHz, 2 rdzenie, 4 wątki

RAM: 4GB

Grafika: HD Graphics 4000

Dysk: 1 TB

Windows: 8.1 64 bit

Opublikowano

Kopalnie moga byc ale mapa surowcowa koniecznie! Jak potrzebujesz pomocy to pisz do mnie na pw, a jak juz otworzysz serwer to koniecznie mnie poinformuj i blagam: najmniej 40 slotow na poczatek i zeby to nie byl serwer pay2win.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...