Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Modyfikacja

Batrex

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ostatnio na internecie znalazłem moda do LoLa, który wprowadza do gry 5x vs 5y (5 tych samych czempionów) i czy jak to zainstaluje i RIOT się zczai to moge dostać perma?

Opublikowano

Taka aplikacja nie istnieje.

Tyle w temacie.

Ten tryb 5 vs 5 to był tryb wprowadzony przez Riot na krótki czas.

Perma nie dostaniesz, bo owy program nie istnieje. ^_^

Opublikowano

Kiedyś był taki tryb, w którym można było grac pięcioma takimi samymi postaciami, lecz ten tryb był czasowy i już riot go wycofał.

Nie ma takiego moda. Lola nie da się modować, ponieważ to gra multiplayer online.

Zapewne to jakaś paczka wirusów, nie polecam pobierać.

Tyle z mojej strony.

Pozdrawiam :)

Opublikowano

@up hahaha

Wkurwiaja mnie takie leszczce co nie maja pojęcia o kompach i tylko lol i lol. Wszędzie widzicie wirusy a tak na prawdę nawet nie wiecie co one robią komputerowi i jakie szkody z ich płyną. Modyfikacja była. Scigales ta (czy może inna paczkę plików) podmieniales je w filderzez Lola. I grales 5x5 na mapce ha tym samym champem. Szybko gdy się root o tym zorientował niedługo po tym wydal oficjalne 5x5 tym samym ch. Przypisując cala koncepcje sobie oraz tłumacza modyfikacje jako wyciek. Nikt za to bana nie dostał. Dodam jeszcze ze kiedy dało się w to grac to żeby zagrać kapitan musiał mieć moda (nie wiem czy nie wszyscy czasami)

Opublikowano

Kilka miesiecy temu byl mod configu customow ktory tworzyl gre o dziwnej nazwie z zakonczeniem cfg ktory pozwalal wybrac wiecej niz jedna taka sama postac. Bana za to nikt nie wylapal ale riot sie ogarnal i wprowadzil ten tryp na troche innych zasadach niz gracze ustalali i jak kazdy tryb (poza urfem) byl na tydzien. Co do modyfikacji lola sa mozliwe ale trzeba sie na tym znac i praktycznie tworzyc nowa gre bo ciezko jest zmodowac lola (spelle etc.) a wyglad kazdy moze miec inny. Byl taki projekt lolz gdzie walczylo sie z falami zombie jak ktos ciekawy

459941400613567233746.png
By @Jowe.
Postwriter | Gold Member

Opublikowano

Bynajmniej sam nie słyszałem o takich modyfikacjach, żeby wgrywać samemu nowe tryby do Lola. Nigdy nie pobieraj nieautoryzowanych rzeczy i modów z Internetu. Takie coś nie istnieje na chwilę obecną. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Był taki plik, riot nie dawał za to perma. Jednakże riot dość szybko się szczaił i wprowadził łatkę, teraz już to nie działa.

Opublikowano

Był taki plik, riot nie dawał za to perma. Jednakże riot dość szybko się szczaił i wprowadził łatkę, teraz już to nie działa.

Macie na to jakieś dowody? Chętnie zobaczyłbym film, który to ukazuje.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...