Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SkyTaj

Reggae.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

vtbNrjT.png
infokf.png
Typ serwera: NoHamachi
Typ serwera: SkyBlock
Iloc slotów: 20
Ip serwera: mc.skytaj.pl:11706
Gametracker:
b_350_20_000000_000000_D2E1B5_000000.png
Zwierzęta: Tak
Potwory: Tak
PvP: Tak
Nether: Tak
Premium: NonPremium
WhiteList: WyĹÄczona
admd.png
Tr00ll >> Technik
ThePumpkins13 >> Wlasciciel
VaporGames >> Wlasciciel

plug.png
Pluginów nie podam, są też skrypty robione przezemnie.
infodod.png
Serwer jest orginalny zapraszam, SÄ autorskie skrypty i Schematy wysp. Serwer jest w stanie Beta, wiec gdy zobaczysz buga pisz do admina.
/drop:

System dropu

ny4vnv.jpg

Te itemki wyżej dropia ze stone i cobbla

/regulamin:

zohuw0.jpg

To jest Regulamin Serwera

/exp:

System Expa

mruha1.jpg

Strona serwera:

w krotcee

1398462709-1.png

Opublikowano

serwer jak kazdy inny niczym sie nie wyróżnia .
pluginy wgrane "te co zawsze " essentials, permissions, ultimateskyblock/islandworld
i administracja zaciesza ze ma "pro" serwer

Serwera nie polecam bo jest to kolejne gówno postawione na tak zwanych gotowcach , z powielaną formułą tych samych pluginów , zerową ilością graczy , reklam , jest juz takich serwerów dziesiąki i są bardziej grywalne ..

Opublikowano

serwer jak kazdy inny niczym sie nie wyróżnia .

pluginy wgrane "te co zawsze " essentials, permissions, ultimateskyblock/islandworld

i administracja zaciesza ze ma "pro" serwer

Serwera nie polecam bo jest to kolejne gówno postawione na tak zwanych gotowcach , z powielaną formułą tych samych pluginów , zerową ilością graczy , reklam , jest juz takich serwerów dziesiąki i są bardziej grywalne ..

Wyróżnia się, ma inny schemat, inny styl spawna, Drop ze Cobbla i Stone, Po 2 serwer dzisiaj wystartowal dlatego zero. Nie napisalem ze są autorskie pluginy, Ale są Autorskie skrypty, Wlascicielowie maja po 14 lat a ja jako Opiekun mam 12 lat i ja konfigurowałem Pluginy i pisałem skrypty, Mam 12 lat Ale gracze mówią że jestem nie ogarniety jak ten wyżej.. Po 2 To nie jest gotowiec serwer pluginy z  dev.bukkit.org. niewiem Co ci brakuje, Ale jedno dziecko wbilo na serwer "T0M4SZ" I Robil se ze mnie beke więc dostał bana za Kłamstwa i za nukera. Kopal na nukerze i pisalem do niego ale nie odpisywal zabilem go i wyszedl z serwera potem wszedl i powiedzial ze dostal crasha, Poprosilem go o ss z ESC. Ale Odmówił jakimiś tekstami typu "Mam ss ale nie mam internetu" Wiec...

@topic Zapraszam !!! :)

1398462709-1.png

Opublikowano

Jeżeli dla ciebie ustawienie dropu ze stone i cobble stone to wyczyn i wyróżnianie się od innych to powodzenia ...
Ponownie stwierdzam ze serwer nie jest warty zagrania

Opublikowano

Idę go sprawdzić edit za godzinkę :D

@Edit server niczego sobie ale "sklep w budowie" ?

jak dla mnie za mało ludzi nie będę grać ale może ktoś poszukuje małego SkyBlocka

Staram Się Pisać Poprawnie !!!!
Przepraszam Za Błędy !!

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

20 slotów i skyblock ? to trochę mało ale przecież np.minecraftblow też nie miał na start 881 015 subów. Może serwer się rozkręci  ( mam parę pomysłów ale to wymaga więcej ramu slotów i graczy )

Nie ma sygnaturki

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...