Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[NFS MW] Problem z grą

Grubyjuby12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Potrzebuję waszej pomocy. Otóż moj problem polega dokładnie na grze pt. Need For Speed- Most Wanted. Chodzi o to że mój kolega pobrał sobie z neta tą grę lecz nie w wersji instalacyjnej tylko już jako zainstalowaną (skopiowany cały folder gry) i ja sobie ją od Niego nagrałem na płytkę (z powodu słabego łącza,inaczej sam bym pobrał) zrzuciłem na kompa i odpaliłem. Chcialem spolszczenie ale nie działa bo nie ma wpisu w rejestrze więc sobie to odpuściłem,ponieważ ogarniam troche angielski i da się grać. Mianowicie chodzi o to że gdy jadę np jakiś wyścig to na mini mapce wszystko widać ulice itp. lecz gdy ścigam się z policja, jadę w trybie wolnym lub zdobywam kamienie milowe na mini mapce widać tylko te trójkąty. Żadnych ulic .. po prosty nic PUSTA MAPKA. Gdy kliknę "M" co włącza główną mapę,ona również jest pusta :( nie wiem co robić i dość trudno się gra bez mapy. Proszę o pomoc :)

Opublikowano

Zaproponowałbym reinstalke ale piszesz że nagrałeś już rozpakowaną gre gotową do odpalania :)

Być może gdy nagrywałeś na płytę z dużą prędkością wystąpiły błędy (Im większą prędkość zapisy tym więcej błędów może się pojawić) 

Proponuje Ci iść do kolegi jeszcze raz, z pendrivem :) 

Lub jak nie masz to płyta z najniższą możliwą prędkością zapisu :)

I wszystko jasne...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...