Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Nestia.pl 1# - System Run, Skład serwera.

Chavier9833

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie polecam pierd...  za te wszystkie spiny Kajetan aka Arek aka Avreath.

ODRADZAM! Jak zamieszcza prezke pokaze wam piekne ssy oraz video na temat tego czlowieka ;]

Szczala.

Czasami trzeba ludziom wytłumaczyć gdzie jest ich miejsce.

Opublikowano

Dziekuje serdecznie za reklame mam nadzieje ze like na facebooku dales i tak apropo nic mi zarzucic nie mozesz gdybym sie ciebie bal nie dawalbym takiego samego nicku jak na Avreath gdzie serwer nie padl przezemnie tylko ty powiedzialem mam "wyjeba**" ze robisz 2 serwer mnie czlowieku nie zniszczysz ja sie poprostu nie dam a reklamowac mozesz dalej a tak apropo to kiedy moja wyplate dostane ????? twoje teksty ze sponsor Ci nie odpisuje przykre:>

Pozdrawiam 

Opublikowano

Nie polecam pierd...  za te wszystkie spiny Kajetan aka Arek aka Avreath.

ODRADZAM! Jak zamieszcza prezke pokaze wam piekne ssy oraz video na temat tego czlowieka ;]

Szczala.

Zazdrość drogi Kazdarku.

Opublikowano

Zazdrość?

Czego tu zazdrościc.

Interface gry nawet nie dostosowany do elementów.

Napisy wystają po za grafike interfacu.

System run , który każdy serwer już doświadczyl i na mpc widnieje od ponad roku.

Podobnie z tym calym '' Skladem serwera ''

Sie wszystko okaze moj drogi na dniach.

Opublikowano

Nestia.pl troche podobne do Mestia.pl przypadek? nie sondze

Jeżeli to avreath to nie polecam tu grac również szczaleczka

Kajetan jeden z administracyjnych nieudaczników z serwera Avreath;-)

Opublikowano

Avreath to, to nie jest ale administracja jego. Ja tylko bylem patronem avreatha . Arek [Kajetan] edytował i tworzyl pliczki wiec strzalka.

Na Avreathu byly odblokowane podstawowe komendy do wywalania channeli , pobugowane itemy , npc z 0 hp . Podstawowe bugi , gdyz ja w tamtym czasie nie mialem pojecia o takich rzeczach . To bylem od zabezpieczen i dlatego serwer nie padal na starcie i nie bylo klopotow ze stabilnoscia.

Potem zrezygnowalem z tego i tyle.

Ale ja tylko czekam na prezentacje wasza i bede krecil o was ''Prawdy'' ss oraz video.

Arku ząb za ząb ;3

Opublikowano

lopescio to tylko zazdrosc...

Bez sensu takie syfy wrzucac.

Caly ten projekt to shit co udowodnie.

Opublikowano

To, czym się tu chwalicie to kwestia godziny roboty.

Dodatkowo, co to za czarne pola w 1/2/5/6 miejscu?

Właśnie tak se przez chwile myślałem że on tam  te runy w paincie wkleił.

*ODDAM TROCHĘ RZECZY METIN2 WIĘCEJ W OPISIE*

Opublikowano

a jak to wcześniej zobaczyłem to myślałem że mi się po najebanemu już myli w oczach jak patrze na te runy a tu paint ^^

logo.png

Opublikowano

a jak to wcześniej zobaczyłem to myślałem że mi się po najebanemu już myli w oczach jak patrze na te runy a tu paint ^^

Haha kurwa wlasnie podejrzewalem to .. ;p Widac te ss jebniete ;d

Opublikowano

System run to żadna nowość....

A co do administracji to NIE polecam ze względu na jednego z nich ....

Reszty jakoś nie kojarzę :>

Pozdro 600 !

3201528209.png
Opublikowano

Właśnie tak se przez chwile myślałem że on tam  te runy w paincie wkleił.

To wcale nie musi być paint, kanał alfa w ikonach mógł się zjebać.

Reszty jakoś nie kojaze :>

Kojarzę*

Opublikowano

Drogi nasz kochany Kazdarku, mów co ty żeś odpierdzielał na Avreath oraz Hillsfar pytałeś Kajetana jak raty zwiększyć albo jak miałeś jakiś prosty błąd w maszynie, a Kajetan był na fonie prosiłeś go jak to naprawić taki z cb wielce technik hahah, po 2 oddaj mu siano które nadal wisisz za Avreath i ten twój tajemniczy sponsorek, pochwal się swoim Avreathem Hillsfarem oraz Netharią, on tylko był Technikiem skoro były bugi czemu tego nie naprawiłeś powiedz o.O?, albo jak dałeś prezentację serwerów alfa swoich i połowa rzeczy typu Piłka nożna więzienie dodawałeś a w grzę tego wcale nie było, także tutaj nie kozacz że jesteś święty bo to był twój serwer a on tylko robił pliki, sam gówno potrafisz twoje serwery były na pare dni, także zobacz jaką ty masz reputację. Pozdrawiam.

Opublikowano

Drogi nasz kochany Kazdarku, mów co ty żeś odpierdzielał na Avreath oraz Hillsfar pytałeś Kajetana jak raty zwiększyć albo jak miałeś jakiś prosty błąd w maszynie, a Kajetan był na fonie prosiłeś go jak to naprawić taki z cb wielce technik hahah, po 2 oddaj mu siano które nadal wisisz za Avreath i ten twój tajemniczy sponsorek, pochwal się swoim Avreathem Hillsfarem oraz Netharią, on tylko był Technikiem skoro były bugi czemu tego nie naprawiłeś powiedz o.O?, albo jak dałeś prezentację serwerów alfa swoich i połowa rzeczy typu Piłka nożna więzienie dodawałeś a w grzę tego wcale nie było, także tutaj nie kozacz że jesteś święty bo to był twój serwer a on tylko robił pliki, sam gówno potrafisz twoje serwery były na pare dni, także zobacz jaką ty masz reputację. Pozdrawiam.

On tylko był technikiem - to czemu ten drugi miał naprawić? totalnie bez sensu

co do tematu, nic nowego

517981403547547309333.jpeg

Opublikowano

Ja tam nawet technikiem nie bylem :P Ja tylko robilem str/forum/maszyne + zabezpieczenia . Wszytko Aruś robil, Chavier nie wymądrzaj ryja . Hahah nic sie jego nie pytalem gowno wiesz o mojej reputacji

Zobaczymy jak ogarniecie prezke i start, ;] Fajne video wam ogarne i ss od poczatku wspolpracy z Arusiem , trzeba zawsze jakos sie zabepzieczac ;]

Poza tym imbecylu jajco mnie obchodzi co inni o mnie myśla to jest internet <3

Opublikowano

Ja tam nawet technikiem nie bylem :P Ja tylko robilem str/forum/maszyne + zabezpieczenia . Wszytko Aruś robil, Chavier nie wymądrzaj ryja . Hahah nic sie jego nie pytalem gowno wiesz o mojej reputacji

Zobaczymy jak ogarniecie prezke i start, ;] Fajne video wam ogarne i ss od poczatku wspolpracy z Arusiem , trzeba zawsze jakos sie zabepzieczac ;]

Poza tym imbecylu jajco mnie obchodzi co inni o mnie myśla to jest internet <3

Przykro mi dać ci ss jak się nie pytałeś. :)?

Temat do zamknięcia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...