Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytania odnośnie gry

Ahmedcreep

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po pierwsze czy są, a jak tak, to jakie mapy z pojazdami i samolotami? Bo do tej pory na żadną nie trafiłem.

Jaką klasą grać jako kompletny noob, który nie widzi wroga przed sobą i od razu od niego ginie?

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

Opublikowano

Dupa dupa dupa.

Nawet jak już kogoś wyczaję, to strzelę w niego 3x z czego 1 trafi a w międzyczasie zabije mnie dwóch po bokach...

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

Opublikowano

Weź krowe i zacznij nawalać xD A tak na serio Szturmowiec , Technik i Wsparcie to są bardziej aktywne klasy , a zwiadowcą możesz się gdzieś skampić i próbować .

Na praktycznie większości map są pojazdy na np. trybie Podboju

mihcio15.png

Opublikowano

Weź krowe i zacznij nawalać xD A tak na serio Szturmowiec , Technik i Wsparcie to są bardziej aktywne klasy , a zwiadowcą możesz się gdzieś skampić i próbować .

Na praktycznie większości map są pojazdy na np. trybie Podboju

Nie pisz głupot. Snajper może być bardzo skuteczny jako klasa ofensywna.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Snajperem coraz lepiej mi idzie. Nawet 4 kille na rundę. Reszta nic. Ewentualnie 1rkm i pso do tego. Za niedługo odblokuję już 3 karabin.

25hmxok.png

Opublikowano

Nie pisz głupot. Snajper może być bardzo skuteczny jako klasa ofensywna.

Można , ale jeżeli ma problem z nabiciem fraga to chyba lepiej się gdzieś skampić . Oczywiście z karabinem snajperskim można biegać jako klasa ofensywna , ale wtedy często się ginie

mihcio15.png

Opublikowano

Dupa dupa dupa.

Nawet jak już kogoś wyczaję, to strzelę w niego 3x z czego 1 trafi a w międzyczasie zabije mnie dwóch po bokach...

Jak widzę to jesteś początkującym graczem. Ciężko się gra jeśli się jest początkującym. Ja też nie gram zbyt dobrze pomimo, że mam już 30 poziom, ale lepiej niż na początku. Musisz poznać mapy. Nie wchodź tam gdzie jest dużo przeciwników, bo tam szans nie masz. Spróbuj się zakradać jakoś.  Mapę trzeba sprawdzać dokładnie. 

8902314106109971000808.jpeg
Opublikowano

Locker Only 32vs32, duży podbój, 1000+ ticketów, rkm i jedziesz.

I staty 30/30. Powodzenia z dobrymi wynikami na tej mapie 32x32.

Lub linia kolejowa golmud 32vs32 wsiadasz w czołg i siepiesz.

To już lepszy pomysł.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Snajperem coraz lepiej mi idzie. Nawet 4 kille na rundę. Reszta nic. Ewentualnie 1rkm i pso do tego. Za niedługo odblokuję już 3 karabin.

Jak snajperem Ci najlepiej idzie to idź na server only sniper.

Opublikowano

Miałem dobra rundę. Wszedłem na ten serwer, na którym leży chyba M82, i grałem tym przez całą rundę. Staty 24/1 Ale to taka pojedyncza dobra runda. reszta 1/7 itp.

25hmxok.png

Opublikowano

Ja na początku radziłbym powoli się przemieszczać, chować się co jakiś czas, obserwować sytuację wokół siebie, a później jak już będziesz "ogarniał" co się dzieje to wtedy zacząć się rozkręcać.

Gry łączą, a nie dzielą.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...