Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Transfer z EUW na EUNE = problem Takie samo ID

FireShield

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam problem przeniosłem się z EUW na EUNE ale na EUW miałem taki sam ID jak na EUNE ( 2 postacie jedna na euw i jedna na eune i na tych 2 kontach jedno takie samo ID ) Co mogę zrobić bo się przeniosłem i teraz pisze ze złe hasło :( Idzie jakoś napisać do supportu? Z tym typkiem co mu dałem na eune konto mam kontakt.

Jesli ktoś zna odp na mój problem to bardzo prosze o pomoc.

lucyfergif.gif

Opublikowano

Nie wiem jak sie przeniosłeś, ja musiałem zmienić nick przed przeniesieniem sie ( za darmo ).

Play to have fun, not to win.

Opublikowano

jezu tu  nie chodzi o nick czy ty go czytasz ? chodzi  o login , i tez sie zastanawialem bo mam podobna sytuacje i chce przeniesc konto z NA na eune a mama juz konto na eune o takim samym loginie.

Opublikowano

No ale ja już przeniosłem i nawet się nie mogę zalogować :/ napisałem kumplowi, żeby jak najszybciej odpisał bo jest problem czekam aż przyjdzie ale on chyba tez nie będzie mógł się zalogować jezu jaki ja glupi byłem mogłem na tym EUW inne id dać ... 

lucyfergif.gif

Opublikowano

Musisz usunąć wszystkie configi  z RADS/projects.

Pobiorą się od nowa i będzie działać.

TYPU lol_air_client_config_euw

Opublikowano

Musisz usunąć wszystkie configi  z RADS/projects.

Pobiorą się od nowa i będzie działać.

TYPU lol_air_client_config_euw

Nadal to samo.

lucyfergif.gif

Opublikowano

Support to robi, wystarczy podac Dane, mialem mozna powiedziec, podobny problem lecz z dwoma kontami na Jednym Regionie.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Może to zabrzmi głupio, ale zmieniałeś w ogóle region w launcherze, gdzie są aktualizacje i w ogóle?

(Nie widzę takie odpowiedzi, ani o tym nie wspomniałeś) Zmień ten region w launcherze.

343731479829004887779.png

Opublikowano

Tak zmieniałem.. nie widziałeś ss'ów gdzie na jednym regionie pisało . ( w wolnym tlumaczeniu ) " przeniosłeś swoje konto na inny region spróbuj się zalogować tam " a na drugim " złe hasło lub nazwa użytkownika " ..

lucyfergif.gif

Opublikowano

Jak?

Kurwa, jak się przenosiłeś i na EUW miałeś taki sam Login to podczas przenoszenia mogłeś zmienić. To samo jest z nickiem. Od razu wyskakuje zmiana po wykryciu takiego samego loginu na euwest.  

3431810405.png

Opublikowano

Kurwa, jak się przenosiłeś i na EUW miałeś taki sam Login to podczas przenoszenia mogłeś zmienić. To samo jest z nickiem. Od razu wyskakuje zmiana po wykryciu takiego samego loginu na euwest.  

Nie wiem czy jesteś idiotą, czy nie przeczytałeś dokładniej tego co napisałem. Taki sam login jest na EUNE nie na EUW. i ja się przenosiłem na EUNE nie na EUW. I nie mogłem zmienić loginu.

Nie wiem czy jestem idiotą czy nie przeczytałem, że tam pisze " Zmień nazwę użytkownika " a nie zmień  nazwę przywolywacza. Ja pierdole -,- Ja myślałem, że zmieniam tam Nick a nie login, mój błąd przepraszam wszystkich. możecie mi nawet ew. jebnąć 5% ..

lucyfergif.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...