Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Crash gry

kamilasa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Od ostatniego czasu mam problem z Counter Strike Source (STEAM ). Otóż ciągle mi się Crashuje. Gram pare minut i nagle się wyłącza. Najczęściej pojawia się coś takiego ( Załącznik ) . Gram tylko na serwerach 4Fun/Surf/DM/Jail ( Może z tym coś nie tak) 
Uwaga! Te błędy mam ma wszystkich serwerach

Opublikowano

Jeżeli ci się craschuje to spróbuj go przeinstalować, uruchamiać ze zgodnością albo jako administrator.

Jeżeli masz jakiś problem i będę ci w stanie pomóc zapraszam na PW.   B) 

Opublikowano

Reinstalowałem kilka razy, ale to steam, więc ściągne te same pliki. Ja myślę że problem może być z plikami serwerowymi , Mógłby ktoś podać jakąś komende na ponowne pobranie plików ?

Opublikowano

Albo po prostu usuń te modele i pozwól na pobranie ich podczas wchodzenia na serwer.

ou7821.jpg

exModerator Counter Strike

Opublikowano

@ref

Pobierałem / usuwałem i nic nie dało. Błąd jest na wszystkich serwerach nie tylko na 1 , do tego reinstalowałem i dalej nic bo steam zapisał dane.

Opublikowano

@ref

Pobierałem / usuwałem i nic nie dało. Błąd jest na wszystkich serwerach nie tylko na 1 , do tego reinstalowałem i dalej nic bo steam zapisał dane.

Zapisz sobie config i usuń folder z cs:s ze steamapps.

ou7821.jpg

exModerator Counter Strike

Opublikowano

@ref
To nic nie daje. Dalej crashuje . Jest jakiś sposób żeby usunąć dane z CSS tak, by steam ściągnął surową wersje ( nowe ustawienia, brak serwerów itp)

• 3 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...