Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wycena PS3

Mr.Cukier

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, niestety nie znalazłem żadnego tematu do wyceny konsol, a pamiętam, że taki był.

Więc tak, chciałbym się dowiedzieć ile taki zestaw jest warty:

-PS3 Super Slim 500g ( ma jakieś 3/2 miesiące ) 

-move + kamera

-BF4 (wersja z dodatkiem)

-GTA V

-Sports Champions

-Sports Champions 2 

-Uncharted 2 

-DanceStar Party

-pełne okablowanie jakie dostałem z konsolą 

-pad 

Konsola jest w idealnym stanie tak jak wszystkie gry i pad. Była mało używana i szanowana, wszystko działa.

Zrobi mi ktoś sygnaturę i avatar(prosze o kontakt na PW)? - nagradzam lajkami!!! 

Opublikowano

Wiesz to zależy. Komuś by nie pasowały gry jakie dodajesz do zestawu i by zaoferował max 600zł

Tutaj to mam tylko gta v i bf4, reszta to gry po 50zl w czym 2 byly w zestawie. Ja nie chce wyceny pod względem czy komuś podobają się gry tylko ogólnie ile to jest warte ;D Po za tym za 600 zł to lepiej niech zostanie bo tyle jest warty ss 12gb bez niczego.

Zrobi mi ktoś sygnaturę i avatar(prosze o kontakt na PW)? - nagradzam lajkami!!! 

Opublikowano

Po za tym za 600 zł to lepiej niech zostanie bo tyle jest warty ss 12gb bez niczego.

Nowy ps3 * ;)

Jak mówiłem 900-1000zł to miałem na myśli cały zestaw.

Opublikowano

Nowy ps3 * ;)

Jak mówiłem 900-1000zł to miałem na myśli cały zestaw.

Tyle ze moja konsola ma 2 miesiace i jest na gwarancji, to prawie nówka :*

Jeszcze jakieś opinie ? 

Opublikowano

Może i jest jak nówka ale sam fakt że konsola była używana + gry nie są nowe to zawsze minus parę stówek z ceny niestety. Nie sprzedasz tego w cenie nowej konsoli.

Opublikowano

Witam, niestety nie znalazłem żadnego tematu do wyceny konsol, a pamiętam, że taki był.

Więc tak, chciałbym się dowiedzieć ile taki zestaw jest warty:

-PS3 Super Slim 500g ( ma jakieś 3/2 miesiące ) 

-move + kamera

-BF4 (wersja z dodatkiem)

-GTA V

-Sports Champions

-Sports Champions 2 

-Uncharted 2 

-DanceStar Party

-pełne okablowanie jakie dostałem z konsolą 

-pad 

Konsola jest w idealnym stanie tak jak wszystkie gry i pad. Była mało używana i szanowana, wszystko działa.

BF4 premium czy jaki dodatek?

Wg. mnie 1200+/- zł jakoś wyjdzie.. pan @UP nie ma racji, gry nie są nowe? GTA V i BF 4? no rozumiem ze reszta starsza ale te akurat kosztują. Sports Champions 2 jakieś 50 zł, druga pewnie też blisko, Uncharted nie wiem, Dance Star Party nie wiem.

Opublikowano

pan @UP nie ma racji, gry nie są nowe? GTA V i BF 4? .

No przecież są używane.

Wg mnie nadal za ten zestaw nie weźmie więcej jak 1000zł

Opublikowano

BF4 premium czy jaki dodatek?

Wg. mnie 1200+/- zł jakoś wyjdzie.. pan @UP nie ma racji, gry nie są nowe? GTA V i BF 4? no rozumiem ze reszta starsza ale te akurat kosztują. Sports Champions 2 jakieś 50 zł, druga pewnie też blisko, Uncharted nie wiem, Dance Star Party nie wiem.

Bf4 mam taki: 

http://www.saturn.pl/gra-ps3-electronic-arts-battlefield-4-edycja-limitowana,id-901308

gta v i bf4 kupione chyba z miesiąc temu, ale płyty nie są porysowane, pudełka instrukcje, wszystko mam. Ogólnie wszystkie gry 3 gry wraz z konsolą miałem ( 1 kupiłem ), później kupiłem bf4 i gta v i teraz jeszcze sports champions 2.

Opublikowano

Bf4 zwykły bez premium :P

CO do oceny myślę ze około 1300 zł, gdybym nie miał ps sam bym za taką cenne kupił :) 

49yxrs.png

Opublikowano

Bf4 mam taki: 

http://www.saturn.pl/gra-ps3-electronic-arts-battlefield-4-edycja-limitowana,id-901308

gta v i bf4 kupione chyba z miesiąc temu, ale płyty nie są porysowane, pudełka instrukcje, wszystko mam. Ogólnie wszystkie gry 3 gry wraz z konsolą miałem ( 1 kupiłem ), później kupiłem bf4 i gta v i teraz jeszcze sports champions 2.

Hoopek z całym szacunkiem, ale kto teraz kupuje konsole za 1300 zł. Bym dał max 900 zł i spokojnie mógł bym się jeszcze targować :)

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Wartość 1100 max,doradzam jak coś już 1000zł.  

Przede wszystkim  mało gier i większość tanich, nawet jak gry są drogie i mają jakeś dlc to zgaduje że kody zostały wykorzystane . 

matise00.png

Opublikowano

Wartość 1100 max,doradzam jak coś już 1000zł.  

Przede wszystkim  mało gier i większość tanich, nawet jak gry są drogie i mają jakeś dlc to zgaduje że kody zostały wykorzystane . 

Otóż to. Podsumowując wszystkie posty użytkowników twoja konsola jest warta do 1000 zł :).

1390144171-U592769.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...