Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Urgot

kasper777

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, kumple mnie strollowali i kupili mi urgota. Ja oczywiście wkurwiony bo 3k pz w plecy, ale postanowilem, że nauczę się nim grać xD. Jakieś rady? Co maxowac, tricki, czy only top, core itemsy, sytuacyjne, jak sie zachowywać podczas teamfightu itp. Za posty typu 'nie graj tym guwnem' poleca raporty.

Opublikowano

Lubie urgota, co ja sie nauczylem z gry niego:

- Pod offtanka na topa nie jest złym pickiem, fajnie ci dizie na większość starych topów

- Core item to manamune, nic nie zrobisz bez niego.

- Wystrzegaj się miss skillshotów z E

- Urgot nie jest adc pod aa, lepiej budować go jak najwięcej ad niż kryty/on-hit-eff

- Ładnie na nim działa Black Cleaver, jego Q nakłada stak.

Opublikowano

Wbrew pozorom nie potrzebujesz aż tak dużo many na Urgota, jesteś debuffem.
Na dobry początek radze kupić Lodowe Serce, a jeżeli nie całość, to część składową czyli Lodowy Całun.
Następnie Widmowe Ostrze lub jak pan wyżej Czarny Tasak.
Co do butów to standardowo w zależności od drużyny przeciwnej, Merkurki albo Tabi Ninja.
Krwiopijca jest całkiem niezły, i Lodowy Młot, który daje sporo hp nieco w ad i świetny pasyw.
Możesz zakończyć Włócznią Atmy, która daje 15% na krytyki, i nieco pancerza oraz świetny pasyw na offtanka.

Przed każdym atakiem używaj W, nie wiem czy wiesz ale mając W na sobie spowalniasz przeciwnika.

Q używaj tylko gdy wiesz że cokolwiek zrobisz, oraz gdy trafisz kogoś granatem (E)

Twoje E to tak naprawde wstęp do prawdziwej mocy urgota, jeżeli kogoś trafisz z E, to twoje Q będzie wtedy naprowadzane na trafionego.

Co do ulta to niestety, ale nie jest łatwe, możesz albo uciec, albo zainicjować walke.

Opublikowano

Wbrew pozorom nie potrzebujesz aż tak dużo many na Urgota, jesteś debuffem.

Na dobry początek radze kupić Lodowe Serce, a jeżeli nie całość, to część składową czyli Lodowy Całun.

Następnie Widmowe Ostrze lub jak pan wyżej Czarny Tasak.

Co do butów to standardowo w zależności od drużyny przeciwnej, Merkurki albo Tabi Ninja.

Krwiopijca jest całkiem niezły, i Lodowy Młot, który daje sporo hp nieco w ad i świetny pasyw.

Możesz zakończyć Włócznią Atmy, która daje 15% na krytyki, i nieco pancerza oraz świetny pasyw na offtanka.

Przed każdym atakiem używaj W, nie wiem czy wiesz ale mając W na sobie spowalniasz przeciwnika.

Q używaj tylko gdy wiesz że cokolwiek zrobisz, oraz gdy trafisz kogoś granatem (E)

Twoje E to tak naprawde wstęp do prawdziwej mocy urgota, jeżeli kogoś trafisz z E, to twoje Q będzie wtedy naprowadzane na trafionego.

Co do ulta to niestety, ale nie jest łatwe, możesz albo uciec, albo zainicjować walke.

Tak się rozpisał że nie mam co dodać :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...