Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rankedy

Kh4'zior

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mid + Jungle,jak @up'y wspominali fajnie się gra Yasuo + Wukong,ale te postacie są często banowane więc można grać Ty Zed'em na midzie a kolega Vi w jungli lub po prostu graj solo carrując na midzie lub jungli (jeśli ogarniesz ganki itp. to możesz wygrać linie graczą-oczywiście jeśli będą chociaż trochę ogarniali.

Opublikowano

Proponuje Ci grac duo Ty jungla kolega Top, lub naodwrót.

Bierzesz takiego Wukonga lub Vi, nawet Elise czy evelynn..

I poprostu babysitujesz mi linie, tym wywołujesz presje u przeciwników , oni przychodza na topa, Wy w tym samym czasie jak macie wardy to schodzicie na mida i pushujecie z midem.

I tak sie gry wygrywało.

Opublikowano

Grając samemu lepiej się uczysz, szybciej łapiesz skilla. Bo możesz się dobrze skupić na grze.

Solo najlepiej grać tam, gdzie czujesz się najpewniej.

Grając duo zazwyczaj jest beka na skypie czy gdzieś tam, mniejsze skupienie. Ale to zależy od tego z kim grasz.

Duo, Mid i Jungle, Top i Jungle lub Bot.

313561454060320945952.gif
Opublikowano

To i to ma swoje plusy.

Duo - większa szansa na wygraną, gdyż możesz dogadać się ze znajomym. Najlepiej grać jungle i mid lub jungle i top.

Solo - tu jest już ciężej. Wydaje mi się, że najlepiej grać top`a lub jungle. Nie jesteś tak zależny od pozostałych, na midzie również można, ale jeżeli przeciwny team ma lepszego junglera, to może być bardzo ciężko.

Opublikowano

Duo - większa szansa o 80%. Bo wtedy dostajesz 3 randomowe picki, a was jest dwóch, więc macie większa szanse na wyccarowanie.

Soloq - graj samą jungle, masz pełną kontrolę na lini. Łatwo zdominować lane + enemy jungle. 
Zazwyczaj gram w jungle, leesinem, elise, bądź eve. Aktualne winstrake to mam 22;3 w tym tygodniu samymi tymi trzema junglerami. Możesz też zagrać wukongiem, ma bardzo mocny dmg, escape, łatwą jungle. 

Zakaz kopiowania sygnatury!

2e0pziq.png

Opublikowano

Solo to najlepiej iść na jungle. Ja wcześniej na solo grałem na wszystkich liniach oprócz jungli i nie szło mi zbyt dobrze, a teraz na jungli malphitem na 33 gry mam 79% wygranych.

A na duo to najlepiej jungle-top, jungle-mid.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Ja gram zupełnie inaczej niż inni. Oczywiście jeżeli gram duo.

Ja - Supp

Kumpel - Jungla / Mid / Czasami adc

Staram się wygrać bota swojemu adc, a jungler oczywiście zajmuje się resztą. Czasami gank na bota i cały team leci na +.

Opublikowano

Solo idziesz w Jungle, lub tam gdzie najlepiej ci wychodzi, w moim przypadku uwielbiam Topa, no i Jungle czasem. Gram zazawyczaj Tankami, gdy trzeba potrafie grac bardzo dobrze na innych liniach, na co musisz byc przygotowany. Ja NIE polecam Duo, better focus in game.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...