Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Płatne aplikacje za darmo na Androidzie!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć! Płatności w Google Play to zmora większości niepełnoletnich użytkowników systemu Android. W końcu, aby coś kupić potrzeba karty kredytowej, a zdobycie jej nie jest łatwe. Dlatego w tym poradniku, pokażę wam sposoby na legalne pobieranie płatnych aplikacji za darmo dzięki trzem, małym aplikacjom. 

1) AppGratis

AppGratis, jest to aplikacja, która oferuje nam różnego rodzaju oferty z aplikacjami. Codziennie oferta się zmienia. Aplikacja pokazuje nam darmowe aplikacje, których warto używać, rozdaje płatne aplikacje za darmo oferuje walutę w aplikacjach za darmo! Program odznacza się bardzo ładnym designem.

1396900929-U867857.png

Wygląd AppGratis

Aplikacja jest dostępna za darmo do pobrania ze sklepu Google Play:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.imediapp.appgratisv3

2) AppSales

AppSales jest aplikacją, której głównym zadaniem jest wykrywanie zniżek aplikacji w sklepie Google Play i przedstawianie jej użytkownikowi. Jednak program ma także funkcję wykrywania zniżek wynoszących 100% dzięki czemu jest w stanie wykryć aplikacje, które na jakiś czas stają się darmowe (na przykład z okazji świąt).

1396901178-U867857.png

Wygląd AppSales

Aplikacja jest dostępna za darmo do pobrania ze sklepu Google Play:

https://play.google.com/store/apps/details?id=net.tsapps.appsales&hl=pl

3) Amazon Appstore

Amazon Appstore, to najciekawsza aplikacja ze wszystkich, które tu przedstawiłem. Jest to sklep z aplikacjami w wykonaniu Amazon. Można tam oczywiście kupować aplikacje. Najciekawszą akcją, którą on organizuje jest "Free App of the Day", podczas której Amazon rozdaje aplikacje ze swojego sklepu kompletnie za darmo! Raz na jakiś czas trafiają się tam prawdziwe perełki, na przykład wszystkie części Angry Birds bez reklam, gra Osmos HD, Bloons 5, Cogs, Color Ship, Cut the Rope, Doodle God, Draw a Stickman, Eufloria oraz aplikacje takie jak Handy Note Pro, Genius Scan czy OfficeSuite Professional 7. Ja w swojej kolekcji posiadam około 250 aplikacji i ich lista codziennie się powiększa. Dodatkowo Amazon czasami organizuje akcje, podczas których rozdaje kupony z pieniędzmi do ich sklepu (już informowałem na forum, jest to zazwyczaj 5$). Gorąco polecam ten sklep!

1396901713-U867857.png

Wygląd sklepu Amazon

Aplikacja dostępna jest za darmo do pobrania ze strony producenta:

http://www.amazon.com/gp/mas/get/android

Mam nadzieję, że poradnik Wam się podobał.

Jeśli tak było nie zapomnij dać "Lubię to!", to naprawdę motywuje do dalszej pracy :)

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

Opublikowano

No ziomek postarałeś się :P. Jak mi się bateria naładuje to przetestuje te apki :P.

@Edit

Zapomnialem :D. A wiec mi sie podoba tylko apka druga i trzecia ale to i tak nie bedzie zadnej porzadnej apki za darmo :(

Opublikowano

Ja mam latwiejszy sposob. :D

Chomikuj i tam jest wszystko! :O

Po pierwsze forum nie wspiera piractwa. Po drugie możesz natrafić na wirusa czy inny syf lub pobrać nie aktualną wersję ;)

Opublikowano

Dodam jeszcze ze jest aplikacja Aptoid.Jest to polska wersja jak sie pobierze z tel. 

http://m.aptoide.com/installer

Coś mi się ten sklep nie podoba, szczególnie przez to:

1396970334-U867857.png

Sprawdzę i napiszę jak to wygląda.

EDIT

Przeskanowałem go, sam sklep jest czysty - teraz przetestuję go na własnym urządzeniu :)

https://www.virustotal.com/pl/file/56ca6216e1949503a4faf1c5a3581bf9ef44809a12a21e07f618fee35748a035/analysis/1396970418/

Sklep wygląda OK, ale co to jest 0_o

1396971060-U867857.png-

EDIT

Z tego co widzę, użytkownicy mogą wrzucać własne apki (mogę się mylić), więc trochę to dziwne... Na pewno z tego nie skorzystam.

Opublikowano

MPCforum - Cheaty, Boty, Bugi, Hacki do gier online Hmmm nie wspiera? ściąganie z chomikuj czy tpb można podciągnać pod Hacki więc wspiera...

Nie, nie wspiera. Tyle w temacie. Poczytaj sobie regulamin. Piractwo a używanie cheatów to dwie, zupełnie różne rzeczy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...