Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z Channel Admin - może dawać rangi serwerowe

Mr-OMGWTF

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka mam mały problem ponieważ jak ktoś na swoim kanale ma Head Chanel Admin'a  moze dawać rangi serwerowe typy DJ / Metin2 itp ... zaradzi ktoś coś na to ?

2 gi problem to to że chciałbym by Query ROOT i vROOT nadawali wszystkie rangi oprócz Administracyjnych czyli Qeury Root i vRoot dodam ze i_group_needed_member_add_power mam na 100

sygna.png

Opublikowano

Range domyślną (ranga, którą dostaje osoba która pierwszy raz wejdzie na serwer) ustaw add group na mniejsze i remove też mniejsze od rang, które mają modify power np. 50, jeżeli mają 50 rangi "4funowe" to wtedy ustawiasz add na 20 i remove takze na 20, range zarejestrowany ustaw na 50 najlepiej i zarejestrowaną także. :)

Daj im uprawnienie:

i_group_member_add_power 
i_group_member_remove_power

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Range domyślną (ranga, którą dostaje osoba która pierwszy raz wejdzie na serwer) ustaw add group na mniejsze i remove też mniejsze od rang, które mają modify power np. 50, jeżeli mają 50 rangi "4funowe" to wtedy ustawiasz add na 20 i remove takze na 20, range zarejestrowany ustaw na 50 najlepiej i zarejestrowaną także. :)

podasz kontakt pomógłbyś mi na ts .. albo wejdź xxxx

sygna.png

Opublikowano

Zmien Channel Adminowi Na :

i_group_member_add_power  

i ustaw tam na 50 

i_group_member_remove_power

to jest od praw do sciagania innych rang 

i_group_needed_member_add_power

tu ustawiasz power czyli np 75 to tylko admin moze dac ponizej 75 inne grupy na ktorych ustawisz Add Power

Pozdrawiam Kei. ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...