Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sprzedać inne czołgi by zarobić na ten odpowiedni?

Poslaniec

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otóż bez premium staje się bankrutem 9 tier  w ciągu dnia potrafię stracić 200k  czy warto sprzedać czołgi typu KV-1 KV-1S  KV-2  ? by zarobić na kolejny czołg? 

za wysoka sygnatura

Opublikowano

Ja bym nie sprzedawał, bo później monotonia gry cię zniszczy i ci się odechce grać.Lepiej graj tym sportem, kv-1 i czasem kv-2, w końcu zarobisz kase. W końcu WG daje misje różne na multum kasy, wystarczy je zrobić ;)

9e5d547b6355b67b.jpg

Opublikowano

Jak Ty grasz, że wychodzisz na -? Ja isem-8, bez premki zarabiam więcej niż isem-6 (Bo nie umiem nim grać i robię po 1,5k dmg na bitwę...).

Zarabiaj kv-1, chyba że masz jakiś czołg premium. Resztę możesz sprzedać.

Opublikowano

Jak wystrzelasz 30 pocisków to masz czasami -30k  np wczoraj bitwa gdzie na panterki 9 tier    30 pocisków z tego 8 nie prabiu   a mimo 4.5 k dmg i wszystko na minus, ja ogólnie T18  Matilda i  pz 1c próbuje nadrabiać all ;x 

za wysoka sygnatura

Opublikowano

Zostaw sobie przynajmniej KV-1 do zarabiania. Granie 9/10 na dłuższą metę jest nie opłacalne (bez konta premium). Co z tego że w paru bitwach wyjdziesz nie wiadomo ile tam na plus jak bilans po 100 bitwach będzie na minus?

76561198001815076.png
Opublikowano

Ja nie sprzedaję słabych czołgów. Mam KV-1S KV-2 i TIGER 1 Tymi czołgami zarabiam. Bo 8-10 się już nie opłaca.

Niespodzianka

<

Opublikowano

Jak Ty grasz, że wychodzisz na -? Ja isem-8, bez premki zarabiam więcej niż isem-6 (Bo nie umiem nim grać i robię po 1,5k dmg na bitwę...).

Zarabiaj kv-1, chyba że masz jakiś czołg premium. Resztę możesz sprzedać.

Jak ja lubie takie gadki pro graczy.

Na kazdym 9 tierze na stoku bedziesz na plusie bez premki. Watpie.

Do tematu.

Nie sprzedawaj ich bo i tak bedziesz musial pozniej odkupic aby zarabiac.

Niestety taka natura tej gry bez premki jest dosc ciezko aby bawic sie na wysokich tierach.

A jak przyjdzie ci pozniej grac na Cw na samym goldzie, automatycznej gasnicy itd.

Opublikowano

Jak ja lubie takie gadki pro graczy.

Na kazdym 9 tierze na stoku bedziesz na plusie bez premki. Watpie.

Do tematu.

Nie sprzedawaj ich bo i tak bedziesz musial pozniej odkupic aby zarabiac.

Niestety taka natura tej gry bez premki jest dosc ciezko aby bawic sie na wysokich tierach.

A jak przyjdzie ci pozniej grac na Cw na samym goldzie, automatycznej gasnicy itd.

Jak ja lubie nowych użytkowinków któży "kozaczą" zaraz po przyjściu aż ktoś ich nie sprowadzi do parteru .

I will be hount him...

Na 9 nie jest trudno wyjść na + wysatrcz chcieć , na moim jagdtigerze mam kolosalne wyniki i kolosalne zarobki jak na ten tier więc prz przeciętnych wynikach powinien być kesz może nie z kaej bitwy ale z większości bitew .

Nie licz na to że z kazdej wyjdziesz na +

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

Opublikowano

Jak ja lubie nowych użytkowinków któży "kozaczą" zaraz po przyjściu aż ktoś ich nie sprowadzi do parteru .

I will be hount him...

Na 9 nie jest trudno wyjść na + wysatrcz chcieć , na moim jagdtigerze mam kolosalne wyniki i kolosalne zarobki jak na ten tier więc prz przeciętnych wynikach powinien być kesz może nie z kaej bitwy ale z większości bitew .

Nie licz na to że z kazdej wyjdziesz na +

Pokazal bym ci moje konto. Moze pozniej znajde chwile chlopcze.
Opublikowano

Co to za problem dać nazwe ? taki kozak i zero logiki ...

TOPIC

I nie sprzedawaj czołgów 5/6 bo można na nich fragowac do eventów i zarabiać kase .

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

Opublikowano

Tylko podaj prawdziwy nick, a nie najlepszych graczy na serwerze EU.

5/6 tiery służą do zarabiania, a jak je sprzedasz to pograsz trochę tym IS'em i całkiem zbankrutujesz, bo nie będziesz miał czym zarabiać.

Opublikowano

wogule ich nie sprzedawaj i graj nimi na kompaniach gdzyż tam masz 50% do zarobków a więc zarobisz tak jak na premium 

1390144171-U592769.png

Opublikowano

zostaw sobie KV1, matilde i najlepiej jakbyś zrobił też M4 - czołg średni, ale super się nim gra i zarabia, jak Cię stać na 2k golda to kup t-25 bo ktoś mi napisał kilka dni temu że mega zarobki więc ja go kupię

Opublikowano

Skoro widzisz moj nick to sobie odejmij cyferki i sprawdz.

Ps. Ja nie uwazam sie za pro gracza, ale bitew troche rozegralem i dosc dlugo gram wiec wiem co nieco.

Opublikowano

Skoro widzisz moj nick to sobie odejmij cyferki i sprawdz. Ps. Ja nie uwazam sie za pro gracza, ale bitew troche rozegralem i dosc dlugo gram wiec wiem co nieco.

Ja nie mówie że jesteś złym garcze czy coś , tylko osoby które tu przychodziły miał 1/4 twoich statystyk lub mniej ... a mądrzyły się jak królowie.

Staty masz dobre tylko rozbawiłą mnie jedna sprawa :

Delikatne różnice w statystykach mianowiecie tu 0.5 % tam 16 gdzieś gdzienidziej 1

Niby takie małe różnice a jeśli chodzi o WN8 z 7 dni wstecz to jest różnica 500 pk.

Klan W-I-R Rekrutuje !

Opublikowano

Najlepiej kupic PaySafeCard'a (żeby Ci wyszło 150zł i kupic JgTig 8,8. Jeślie nie, to Kv-1 i graj 1000 bitew, żeby potem przez 2 tygodnie odpocząc od gindowania ;)

"Ogień topi lód, ale woda gasi płomień"

Opublikowano

Ja nie mówie że jesteś złym garcze czy coś , tylko osoby które tu przychodziły miał 1/4 twoich statystyk lub mniej ... a mądrzyły się jak królowie.

Staty masz dobre tylko rozbawiłą mnie jedna sprawa :

Delikatne różnice w statystykach mianowiecie tu 0.5 % tam 16 gdzieś gdzienidziej 1

Niby takie małe różnice a jeśli chodzi o WN8 z 7 dni wstecz to jest różnica 500 pk.

Powrocilem teraz po dluzszej przerwie. Po za tym mam manie zagrania wszystkim, wiec czesto gram czolgami ktorych nie lubie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...