Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Detected]R3d_L!n3 WarRock Public(Chams , ESP , OPK , AutoAmmo , ZeroDelay etc.. )

xPonury

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1319394218-U173186.png

[05-04-2014]R3d_L!n3 WarRock Public(Chams , ESP , OPK , AutoAmmo , ZeroDelay etc.. )

1319394209-U173186.png

Hack nie mojego autorstwa, ja to tylko wrzucam.

1319394236-U173186.png

2r7955x.jpg

1319394245-U173186.png

Win 8 x64

1319394199-U173186.png

1319394189-U173186.png

Wiem, że skan jest 24/51, ale to jest tylko błędna interpretacja i jest to niegroźne >.>

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

To polecam ci jeszcze Naeron i Geoning'a. Adrenaliny powinien też działać bez problemu. Na pewno dobrze odpalałeś?

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Kurde sorry dawno nie grałem na hackach i zapomniałem ze trzeba jako admin odpalic. Zaraz lookne czy nie crashuje :P

Niee tego to się nie spodziewałem wyłącza wr. od razu po zalogowaniu się lub kliknięciu na pokój jeśli się zdarzy to zrobić ;p

Opublikowano

Zainstalujcie:
- Net Freamwork 4
- DirectX
- Microsoft Visual C++ 2010 Redistributable Package (x86)

Mi działa bez problemowo. Z tego co czytałem na innym forum crashuje głównie ludziom z systemami x86.

MAL

Opublikowano

Siemka :D  Mam bardzo wkurzający problem 8S  Włączam hacka grę i wszystko ładnie działa loguję się są już pokazane servery i te sprawy i nagle gra mi się wyłącza i tak za każdym razem ... <_<  o co chodzi ?? :angry:  :angry: 

Opublikowano

Siemka :D  Mam bardzo wkurzający problem 8S  Włączam hacka grę i wszystko ładnie działa loguję się są już pokazane servery i te sprawy i nagle gra mi się wyłącza i tak za każdym razem ... <_<  o co chodzi ?? :angry:  :angry: 

Jack crashuje jest juz :/ 

Status: Detected
Opublikowano

Mam system x64, każdy cheat, który na serio działa, mi działa, ale ten nie, daj ss skoro tobie działa bo jak patrzyłem w orginalnym temacie jest dokładnie ten sam ss.

Opublikowano

Mam system x64, każdy cheat, który na serio działa, mi działa, ale ten nie, daj ss skoro tobie działa bo jak patrzyłem w orginalnym temacie jest dokładnie ten sam ss.

Jak Ci może działaś skoro dzisiaj był update? ...

Zwykłe nabijanie postów robisz i w błąd wprowadzasz innych użytkowników...

07422092377787152026.jpg

Opublikowano

Jak Ci może działaś skoro dzisiaj był update? ...

Zwykłe nabijanie postów robisz i w błąd wprowadzasz innych użytkowników...

@UP:  "Ale ten nie" Czytaj ze zrozumieniem.

FrogiPL.png

zgonikPL.png

FrogiPL.png

Opublikowano

Do wszystkich geniuszy z dzisiaj :P

Hack już nie działa, bo był update, więc zamykam ;)

MAL

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...