Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

dogry.pl punkty

Tarize

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na czym lepiej idzie zarobić punkty ? na pytaniach czy odpowiedziach bo jak narazie odpowiedziałem w ok. 100 pytaniach oczywiście na temat a nie typu ahsdawjdahbrlblrl  i dostałem zaledwie 20 pkt...

Opublikowano

Najlepiej na odpowiedziec 2 h mozesz 600 pkt uzbierac . Lub pobrac war thunder i sam sobie nabijac polecenia xD

"Upadli powstaną"

Opublikowano

Najlepiej być moderatorem, ale do tego trzeba mieć znajomości. (Przestań mi spamić na pw ;p)

Odpowiadaj w działach gier, o których masz pojęcie, wypełniaj misję i chyba tyle w temacie. 

Opublikowano

Na grach najlepiej. Ja jakiś czas temu odpowiedziałem chyba na 50 pytań i nie dostałem nawet jednego punkta więc nie polecam tej metody.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Tak samo polecam na grach, właśnie ściągam następną grę, kończę tutorial i kasacja.

Polecam na grach ;)

VNp6c2U.png

Opublikowano

Na grach najlepiej. Ja jakiś czas temu odpowiedziałem chyba na 50 pytań i nie dostałem nawet jednego punkta więc nie polecam tej metody.

Ponieważ w niektórych działach nie ma moderatora i nie ma kto rozdawać punktów. W najpopularniejszych działach: WoT, WT, Lol, Minecraft, MT2 itp. jest po kilku moderatorów (w każdym z wymienionych jest przynajmniej 1 osoba z mpc) i tam na 100% w ciągu 1 dnia dostaniesz punkty :).

Opublikowano

Ponieważ w niektórych działach nie ma moderatora i nie ma kto rozdawać punktów. W najpopularniejszych działach: WoT, WT, Lol, Minecraft, MT2 itp. jest po kilku moderatorów (w każdym z wymienionych jest przynajmniej 1 osoba z mpc) i tam na 100% w ciągu 1 dnia dostaniesz punkty :).

Na te pytania odpowiadałem akurat w dziale lola i z żadnego nie dostałem punktów. Punkty dostałem w tym dziale jedynie za screeny i komentarze do newsów.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Na te pytania odpowiadałem akurat w dziale lola i z żadnego nie dostałem punktów. Punkty dostałem w tym dziale jedynie za screeny i komentarze do newsów.

Albo nie spełniłeś wymagań (w co wątpię), albo muszę opie(...) pewną osobę. W dziale lola jest marian fitness (chyba znacie).

Tutaj są wymagania, żeby dostać punkty:

http://dogry.pl/instrukcja-zdobywania-punktow-n2502.html
Opublikowano

Juri jak zostać moderatorem?

Strona dobra, ale w dziale batka tylko 3 razy dostałem punkty.

Opublikowano

Juri jak zostać moderatorem?

Strona dobra, ale w dziale batka tylko 3 razy dostałem punkty.

Zeszliśmy trochę z tematu, ale odpowiem:

Piszesz do mnie na pw, zadaję Ci kilka pytań, gdy się nadajesz odsyłam do admina z prośbą o nadanie uprawnień. Tyle.

Opublikowano

Ja odpowiadając na pytania, wszystko na temat, większości nie kopiowałem, bez błędów itd, na kilkanaście odpowiedzi, mod zaakceptował aż 2 (słownie dwie) odpowiedzi. I po co marnować czas?

Opublikowano

Ja np. na Shakes & Fidget w 10minut 80 punktów zdobyłem . To zależy od moda i działu :v (Najczęściej piszę w pytaniach , które mają 0 odpowiedzi)

?????

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...